FBI redeschide dosarul e-mailurilor lui Hillary Clinton, cu 11 zile înainte de alegeri


    Hillary Clintonfoto: Getty
Hillary Clintonfoto: Getty

FBI a reînceput investigația privind e-mailurile lui Hillary Clinton, cu numai 11 zile înainte de alegerile pentru președinția Statelor Unite ale Americii. James Comey, directorul agenției, a anunțat Congresul printr-o scrisoare că a descoperit noi mesaje ale candidatei care merită să fie investigate.

În luna iulie, oficiali ai FBI anunțau că este recomandat ca lui Hillary Clinton să nu-i fie adusă niciun fel de acuzație privind controversatul scandal al rețelei private de e-mailuri folosită de candidată pentru a schimba mesaje cu persoane cu funcții oficiale, potrivit Mirror.

Contracandidatul lui Hillary, Donald Trump, a lăudat FBI pentru decizia de a redeschide dosarul. „Am un mare respect pentru faptul că FBI și Departamentul de Justiție pot acum să aibă curajul să îndrepte îngrozitoarea greșeală pe care au făcut-o (închiderea dosarului și scutirea lui Hillary de acuzații, n.r.). Aceasta a fost o eroare gravă de justiție pe care poporul american a înțeles-o pe deplin. Și sperăm cu toții că va fi corectată”, a explicat politicianul.

„Comportamentul ei (al lui Hillary Clinton, n.r.) criminal și ilegal amenință securitatea Statelor Unite ale Americii”, a mai declarat republicanul. „Corupția lui Hillary Clinton este la un nivel pe care nu l-am întâlnit până acum. Trebuie să nu permitem schemei sale criminale să intre în Biroul Oval”, a adăugat Trump. 

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
shutterstock 165207755B jpg
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
ronaldo bucurie jpg
Mohammed bin Salman FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub cred în românia bran png
niculae si rodica badalau jpg
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg