Femeia cu barbă s-a făcut fotomodel

De la vârsta de  11 ani a început să-i  crească barba
De la vârsta de 11 ani a început să-i crească barba

E mândră pentru că e altfel decât toată lumea! Dacă, până mai ieri, Harnaam Kaaur suferea îngrozitor din cauza excesului de păr de pe faţă, acum nu-i mai pasă. A devenit primul fotomodel cu barbă!

Povestea britanicei Harnaam Kaaur, din Slough, comitatul Berkshire, a înduioşat întreaga lume. După ce ani de zile s-a luptat să scape de excesul de păr de pe faţă, profesoara de limba engleză, în vârstă de 25 de ani, este mândră de barba ei. Şi asta după ce şi-a făcut debutul ca manechin pe podium.

Ea a defilat recent pentru creatoarea de bijuterii Marianna Harutunian cu ocazia Zilei Modei de la Londra. Femeia, care are excesul de păr din cauza sindromului ovarului polichistic, o boală de care suferă, nu mai e deranjată de faptul că mulţi oameni râd de ea.


    De la vârsta de  11 ani a început să-i  crească barba
De la vârsta de 11 ani a început să-i crească barba

“Mereu ies din tipare. Barba mea este un fel de deget mijlociu ridicat la adresa celor care cred că femeile trebuie să arate numai într-un anumit fel”, spune Harnaam. De la vârsta de 11 ani a început să-i crească păr pe faţă, pe piept şi pe braţe. De ruşine, tânăra punea mâna pe lamă şi zilnic se rădea din cap până în picioare.

Cu disperare, avea grijă ca efectele acestei boli, de care suferă 25% din femeile cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, să nu fie vizibile. Calvarul a durat până în februarie 2014, când a decis să nu-i mai pese ce zice lumea. Atunci a aruncat lama de bărbierit la gunoi şi a zis: “Cine mă place, trebuie să mă placă şi aşa, cu barbă!”.

Click! spune

Sindromul ovarului polichistic e un dezechilibru hormonal care afectează ovulaţia normală. Femeile care suferă de acest sindrom nu au un ciclu menstrual normal, regulat. Din cauza dezechilibrului hormonal, apare fenomenul pilozităţii excesive.

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
foto sex jpeg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan reghecampf png
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Mesaje de Sfântul Nicolae, colaj Pixabay/Click
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
Bradul din Gubbio jpg
Joc video Iisus Hristos jpg
Fishtopher jpg
Cadouri de Moș Nicolae 2022