Femeia fără nas și fără gură a fost cerută de soție! "Tot ce ştiu este că o iubesc"


    Sunitha a vorbit, în cadrul unei emisiuni televizate, despre viaţa sa în urma accidentului Foto: Captură video
Sunitha a vorbit, în cadrul unei emisiuni televizate, despre viaţa sa în urma accidentului Foto: Captură video

Un bărbat din India a dovedit că dragostea adevărata învinge nu doar testul timpului, ci şi prejudecăţile sau temerile. El a demonstrat, prin devotamentul de care a dat dovadă, că iubirea înseamnă mai mult decât o compatibilitate fizică şi plimbări romantic în parc.

A povestit într-un interviu Daily Mail despre momentele dificile prin care a trecut alături de cea care îi este soţie. S-a căsătorit cu ea la scurt timp după ce a fost desfigurată în urma unui grav accident de maşină. Jayaprakash, din India, a vorbit deschis despre momentul în care a întâlnit-o pe iubirea vieţii sale, Sunitha, la vârsta fragedă de 17 ani. Vorbind despre povestea lor de dragoste extraordinară, Jayaprakash a spus că a văzut-o pe viitoarea sa soţie atunci când ea a trecut întâmplător prin dreptul casei sale de clasă, în anul 2004. “Aveam 17 ani atunci când am văzut o fată trecând prin dreptul clasei mele . Nu m-am putut abţine să nu mă uit insistent la ea. Nu văzusem pe nimeni la fel de interesant precum ea. În timp, am devenit prieteni, iar inima mea se frângea de fiecare dată când o vedeam cu altcineva. Curând nu am mai vorbit cu ea, fără să îi spun care este motivul pentru care am încetat să fac acest lucru. Am plecat la facultate, în alt oraş, dar nu am mai întâlnit pe nimeni asemenea ei”.  Brusc, într-o zi oarecare, a primit un telefon de la un prieten comun care l-a informat că Sunitha fusese implicată într-un accident grav. “Am crezut că este ceva minor, aşa că am sunat-o două zile mai târziu. Nu am recunoscut vocea persoanei care mi-a răspuns la telefon. Atunci când am vizitat-o în spital...am văzut o persoană fără păr, desfigurată, fără nas, dinţi sau buze, mergând precum o bătrânică de 90 de ani. Am fost înmărmurit. Acela a fost momentul în care am realizat că o iubesc”, povesteşte tânărul. 


    Sunitha, înainte şi după accidentFoto: Captură video
Sunitha, înainte şi după accidentFoto: Captură video

Sunitha rememorează, cu lacrimi în ochi: “Mai târziu în seara în care m-a vizitat mi-a trimis un mesaj în care îmi spunea că era singura persoană care putea să aibă grijă de mine pentru totdeauna. Apoi..mă cerea în căsătorie”, a afirmat Sunitha. După cerere, lucrurile au decurs normal, iar tinerii s-au pregătit de nuntă.

„Oamenii încă o privesc cu milă şi sunt de părere că am făcut un gest nobil căsătorindu-mă cu ea. Adevărul este că m-am căsătorit cu iubirea vieţii mele, iar viaţa mea s-a schimbat în mine. Astăzi avem doi copii minunaţi şi dimineţile în care ne trezim unul lângă celălalt. Dragostea nu ţine cont de un chip sau de condiţiile externe impuse. Dragostea este o conexiune a sufletelor pe care o simţi. Tot ce ştiu este că o iubesc “.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg