Fosta soție a fondatorului Amazon, Jeff Bezos, donație astronomică pentru cei afectați de pandemie

Ultima actualizare:
Jeff Bezos a divorțat după 25 de ani de mariaj de soția sa MacKenzie Scott
Jeff Bezos a divorțat după 25 de ani de mariaj de soția sa MacKenzie Scott

MacKenzie Scott, fosta soție a fondatorului Amazon Jeff Bezos, a donat aproape șase miliarde de dolari în ultimele patru luni. Divorțul de fondatorul Amazon i-a adus în conturi o sumă impresionantă pe care MacKenzie este hotărâtă să o folosească în scopul ajutorării celor care au fost puternic afectați de efectele pandemiei care face ravagii în întreaga lume.

MacKenzie Scott a devenit a 18-a cea mai bogată persoană din lume după divorțul de fondatorul Amazon, Jeff Bezos. În urma despărțirii, averea sa a crescut cu 23,6 miliarde de dolari doar în 2020, atingând 60,7 miliarde. Aceasta a decis să îi ajute pe cei care au avut de suferit din punct de vedere financiar din cauza pandemiei, iar donațiile pe care le-a făcut în ultimele patru luni se ridică la suma de aproximativ 6 miliarde de dolari! 


    Jeff Bezos a divorțat după 25 de ani de mariaj de soția sa MacKenzie ScottSursă foto: EFE
Jeff Bezos a divorțat după 25 de ani de mariaj de soția sa MacKenzie ScottSursă foto: EFE

Banii au fost donați către bănci de alimente sau fonduri de ajutorare. Suma totală donată de MacKenzie Scott de la începutul anului se apropie de 6 miliarde de dolari. Într-o postare pe blogul său personal, ea a spus că vrea să întindă o mână de ajutor americanilor care resimt din plin efectele pandemiei. "Aceasta pademie a fost un dezastru pentru americanii care deja aveau probleme financiare", a scris Scott, adăugând că a ales peste 380 de organizații caritabile dintr-o listă de 6.500.

MacKenzie Scott își va dona o mare parte din avere 

În 2019, MacKenzie Scott a semnat un acord denumit "The Giving Pledge", prin care s-a angajat să își doneze cea mai mare parte a averii. Acesta este un angajament al celor mai bogați oameni din lume, prin care se angajează să-și doneze majoritatea averii în scopuri caritabile. "Am o cantitate disproporționată de bani de donat", a scris fosta soție a lui Jeff Bezos în angajamentul făcut public anul trecut. 

Jeff și MacKenzie au divorțat după 25 de ani de căsătorie 

Bezos şi soţia lui MacKenzie (49 de ani) au anunţat la 9 ianuarie, printr-un mesaj postat pe Twitter, că divorţează după 25 de ani de căsnicie. Ei s-au cunoscut în 1993, când lucrau în aceeaşi companie D.E. Shaw, s-au logodit şi după trei luni s-au căsătorit. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net