Fosta soție a lui Trump o sfidează pe Melania: „Eu sunt prima doamnă”

Ultima actualizare:

    Afirmația fostei soții a lui Donald Trump a atras atenția MelanieiFoto: Getty
Afirmația fostei soții a lui Donald Trump a atras atenția MelanieiFoto: Getty

O afirmație a uneia dintre fostele soții ale lui Donald Trump i-a atras atenția Melaniei. Ivana Trump (69 de ani) a afirmat într-un interviu că ea este „prima doamnă”, referindu-se la faptul că ea a fost prima soție și chiar că poate contacta direct Casa Albă dacă ar dori.

Ivana Trump, una dintre fostele soții ale președintelui american, se află într-o campanie de promovare a noii sale cărți, „Raising Trump”. În cadrul unui interviu acordat ABC News, Ivana și-a atribuit în glumă titlul de primă doamnă a Statelor Unite, după cum informează The Telegraph.

„Am numărul direct la Casa Albă, dar nu voi suna pentru că este Melania acolo. Și nu vreau să creez gelozie sau ceva de acest fel, pentru că sunt prima soție a lui Trump, OK? Eu sunt prima doamnă”, a afirmat Ivana.

Interviul acesteia a atras atenția Melaniei, după ce a fost dat publicității și a reacționat prin intermediul purtătoarei sale de cuvânt, Stephanie Grisham: „Este o declarație nefondată, din păcate, doar caută atenție și să facă zgomot. Melania Trump adoră să stea la Washington DC și este onorată de rolul său de Primă Doamnă a Statelor Unite. Ea intenționează să-și folosească titlul și rolul pentru a ajuta copii, nu pentru a vinde cărți. Nu există niciun fundament clar pentru această declarație din partea unei foste. Este, din nefericire, doar zgomot pentru a atrage atenția și a ieși în față”, a scris Stephanie Grisha, în apărarea Melaniei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicu Stefanuta vicepreședinte al Parlamentului European foto Remus Florescu jpg
image
image
image
image
image
image
Lacul Cincis din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (36) JPG
hobby 1536x1024 jpg
Screenshot 2024 07 19 000629 jpg
panouri fotovoltaice Ilustratie Enel AFM jpg
padure freepik jpg
pensie jpg
cutremur chile harta jpg
Bangkok jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net