Fosta soție a lui Trump vrea să fie ambasadorul Cehiei

Ultima actualizare:

    Donald Trump alături de fosta lui soție, Ivana Trumpfoto: Getty
Donald Trump alături de fosta lui soție, Ivana Trumpfoto: Getty

Donald Trump se mută, cum s-ar zice, cu cățel și purcel la conducerea Statelor Unite ale Americii. De când a câștigat alegerile de la 8 noiembrie, republicanul a început să ofere funcții importante în stânga și în dreapta, persoanelor care îi poartă sau i-au purtat vreodată numele de familie. Chiar și rudele prin alianță sunt privilegiate!

Așa se face că trei dintre copiii lui fac, acum, parte din echipa de consilieri care se ocupă cu procesul de preluare a rolului de președinte de către Trump: Donald Jr., Ivanka și Eric, ba chiar și ginerele său, Jared Kushner. Și dacă tot este loc pentru toată lumea, fosta soție a politicianului, Ivana Trump, nu se lasă mai prejos: vrea să fie ambasadorul țării ei natale, Republica Cehă, potrivit The Daily Mail.

„Propun ca eu să fiu ambasador pentru Republica Cehă”, a declarat Ivana Trump. Totuși, fosta soție a politicianului susține că merită această funcție pentru munca depusă până acum, și nu pentru că a fost, cândva, căsătorită cu el. „Sunt destul de cunoscută în toată lumea. Nu doar în America. Ams cris trei cărți și acestea au fost traduse în 40 de țări în 25 de limbi. Sunt cunoscută după numele Ivana. Chiar nu am avut nevoie de numele Trump (ca să fie faimoasă, n.r.)”, a declarat ea.

Ivana Trump s-a născut în Cehia pe vremea când era denumită Cehoslovacia. Aceasta a devenit cetățean american în anul 1988. Este autoare a cărților „Free to Love”, „For Love Alon” și „The Best Is Yet to Come: Coping with Divorce and Enjoying Life Again”. 

image
image
image
image
image
image
fructe pexels jpg
abuz jpeg
calendar ortodox 2021 27 februarie sfantul procopie marturisitorul png
metrou bucuresti jpeg
cernobil colaj pexels jpg
foto1 jpg
Botosani copila oi jpg
wizz air pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net