Fostul şef FMI, sex cu 8 femei deodată

Ultima actualizare:
Nafissatou Diallo prefera să rămână menajeră
Nafissatou Diallo prefera să rămână menajeră

Din nou în faţa justiţiei! Fostul boss al FMI, Dominique Strauss-Kahn, e acuzat împreună cu alte zece persoane de proxenetism agravat în Lille, Franţa. O prostituată zice că l-a văzut făcând sex cu 8 femei deodată.

La 4 ani după ce cariera lui politică s-a sfârşit, când a fost acuzat de menajera Nafissatou Diallo (35 de ani) că a încercat s-o violeze la Hotelul Sofitel, din New York, Dominique Strauss-Kahn (65 de ani) a compărut, luni, din nou în faţa instanţei. De astă dată, fostul director al Fondului Monetar Internaţional este acuzat că a organizat împreună cu prietenii lui influenţi o reţea de prostituţie în hoteluri de lux. Multe dintre partidele de sex, la care lua parte şi el, aveau loc la Hotelul Carlton din Lille.

Recunoaşte partidele sexuale

De aceea, cazul este numit “Afacerea Carlton”. “Am văzut când făcea orgie cu 8 femei în hotelul Murano din Paris”, a declarat Sandrine Vandenschrick în cadrul procesului. Strauss-Kahn a recunoscut că a luat parte la partidele de sex, dar a susţinut că nu ştia că erau prostituate. Sandrine a replicat: “Se preface că e naiv, ne ia de proaste”. Se aşteaptă ca procesul, care a început în 2013, să mai dureze 3 săptămâni. Dacă va fi găsit vinovat, fostul boss al FMI ar putea sta 10 ani după gratii. În procesul pe care Nafissatou Diallo i l-a intentat, acuzându-l că a încercat s-o violeze, la 14 mai 2011, a scăpat. I-a plătit milioane de dolari şi au ajuns la înţelegere în afara justiţiei după ce a stat în puşcăria  din Rikers Island 4 zile şi apoi în arest la domiciliu timp de 47 de zile.

Violul a făcut-o patroană

Menajera Nafissatou Diallo a folosit o parte din banii pe care i-a primit de la Dominique Strauss-Kahn pentru a-şi deschide propriul local în New York. Restaurantul oferă preparate americane şi vest-africane. Avocatul său susţine că ar fi preferat să-şi continue munca de menajeră, decât să treacă prin ce a trecut.


    Nafissatou Diallo prefera să rămână menajerăFoto:Guliver/Getty
Nafissatou Diallo prefera să rămână menajerăFoto:Guliver/Getty

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net