FOTO Cum arată personajele din Scooby Doo după 45 de ani de la lansarea desenului animat

Ultima actualizare:
Daphne
Daphne

În 1969 patru tineri americani şi un câine renunţă la facultate pentru a se lupta cu răufăcătorii şi pentru a rezolva mistere.

În momentul în care au început realizarea seriei animate în 1969, producătorii nu se aşteptau ca aceasta să se bucure de un asemenea succes şi ea să continue să fie produsă până în zilele noastre, fiind una dintre cele mai de succes francize de animaţie. La 45 de ani distanţă unul dintre graficienii buzzfeed.com şi-a imaginat cum ar arăta personajele din îndrăgitul desen animat peste ani. Autorul a publicat şi câteva comentarii drăguţe despre ce crede el că ş-a întâmplat cu personajele în tot acest timp.

Fred
Fred

Daphne locuieşte în Boca raton, Florida, cu cel de-al treilea soţ, un fost chirurg ortoped. Singurul mister pe care nu-l poate rezolva în prezent este cum trebuie programat DVD ca să înregistreze emisiunile preferate.

Velma
Velma

Fred s-a întors la facultate după anii în care a rezolvat mistere şi a devenit consultant financiar. Fiica sa a avut probleme cu drogurile, dar acum se simte bine.

Shaggy
Shaggy

Velma a rămas în continuare fascinată de paranormal. S-a mutat în Sedona, Arizona, unde face bijuterii artizanale cu cristale vindecătoare.

Scooby Doo
Scooby Doo

Shaggy locuieşte în nordul californiei şi nu-şi mai aminteşte foarte bine cele petrecute în anii aceia. Şi-a pierdut mare parte a economiilor într-o schemă piramidală ce se ocupa cu vânzarea vitaminelor. Verdele a rămas în continuare culoarea sa preferată.

Scrappy Doo, fiul lui Scooby Doo
Scrappy Doo, fiul lui Scooby Doo

Scooby a mai trăit aproximativ 14 ani , destul de mult pentru un câine din rasa marele danez. A fost un câine uimitor, de care ne este dor.


    Scrappy Doo, fiul lui Scooby DooFOTO Hanna Barbera/ Dan Meth
Scrappy Doo, fiul lui Scooby DooFOTO Hanna Barbera/ Dan Meth

Scrappy Doo, fiul lui Scooby, a fost accidental uitat într-o parcare din Texas şi a fost pe rând adoptat de o serie de familii care nu l-au putut însă dresa.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net