FOTO Cum arată personajele din Scooby Doo după 45 de ani de la lansarea desenului animat

image
Daphne

În 1969 patru tineri americani şi un câine renunţă la facultate pentru a se lupta cu răufăcătorii şi pentru a rezolva mistere.

În momentul în care au început realizarea seriei animate în 1969, producătorii nu se aşteptau ca aceasta să se bucure de un asemenea succes şi ea să continue să fie produsă până în zilele noastre, fiind una dintre cele mai de succes francize de animaţie. La 45 de ani distanţă unul dintre graficienii buzzfeed.com şi-a imaginat cum ar arăta personajele din îndrăgitul desen animat peste ani. Autorul a publicat şi câteva comentarii drăguţe despre ce crede el că ş-a întâmplat cu personajele în tot acest timp.

image
Fred

Daphne locuieşte în Boca raton, Florida, cu cel de-al treilea soţ, un fost chirurg ortoped. Singurul mister pe care nu-l poate rezolva în prezent este cum trebuie programat DVD ca să înregistreze emisiunile preferate.

image
Velma

Fred s-a întors la facultate după anii în care a rezolvat mistere şi a devenit consultant financiar. Fiica sa a avut probleme cu drogurile, dar acum se simte bine.

image
Shaggy

Velma a rămas în continuare fascinată de paranormal. S-a mutat în Sedona, Arizona, unde face bijuterii artizanale cu cristale vindecătoare.

image
Scooby Doo

Shaggy locuieşte în nordul californiei şi nu-şi mai aminteşte foarte bine cele petrecute în anii aceia. Şi-a pierdut mare parte a economiilor într-o schemă piramidală ce se ocupa cu vânzarea vitaminelor. Verdele a rămas în continuare culoarea sa preferată.

image
Scrappy Doo, fiul lui Scooby Doo

Scooby a mai trăit aproximativ 14 ani , destul de mult pentru un câine din rasa marele danez. A fost un câine uimitor, de care ne este dor.

image
Scrappy Doo, fiul lui Scooby DooFOTO Hanna Barbera/ Dan Meth

Scrappy Doo, fiul lui Scooby, a fost accidental uitat într-o parcare din Texas şi a fost pe rând adoptat de o serie de familii care nu l-au putut însă dresa.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
prodan (2) jpg
andreea marin si cove jpg
CTP
Burleanu
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati