Gărzile de corp ale prințului Charles, îngrijorate pentru securitatea sa


    Prințul Charles vrea să fie cât mai bine apărat
Prințul Charles vrea să fie cât mai bine apărat

Gărzile de corp ale prințului Charles sunt îngrijorate pentru securitatea sa. Nu vor mai avea dreptul să folosească armele de foc când îl protejează, ci doar tasere.

Gărzile de corp ale prințului Charles (71 de ani) sunt îngrijorate pentru securitatea sa, potrvit ”Express”. Nu vor mai avea dreptul să folosească armele de foc când îl protejează, ci doar tasere. Taserele sunt dispozitive electronice ce permit asigurarea liniștii publice de către forțele de ordine. Aceste aparate funcționează pe principiul unui pistol obișnuit, cu particularitatea că nu utilizează gloanțe, ci un șoc electric paralizant. Gărzile de corp susțin că joacă ”ruleta rusească”, dacă nu au arme de foc. Acestea critică decizia înalților responsabili din poliție de a reduce costurile de securitate pentru persoanele importante. Prințul Charles și fiul lui, prințul William, vor să fie protejați cât mai bine posibil.

Prinţul Charles împlineşte 70 de ani. Iată 7 lucruri pe care nu le ştiai despre viitorul rege englez

Știați că Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles au și sânge românesc? Cine era stră-străbunica lor

Prințul are peste 100 de angajați

Prințul Charles are peste o sută de angajaţi, între care şi patru valeţi, care îl ajută să se schimbe de cinci ori pe zi, potrivit cărții ”Prinţul rebel: Charles”, scrisă de jurnalistul de investigaţii Tom Bower. Când pleacă dintr-una din cele şase case ale sale, viitorul rege al Marii Britanii îşi ia întotdeauna cu el majordomul, bucătarul, secretarul personal, un dactilograf şi bodyguarzi. Poliţistul lui personal este de asemenea prezent între angajaţii permanenţi, purtând după el un termos cu un amestec de Martini pe care îl toarnă într-o sticlă specială. Prinţul mai are angajaţi patru grădinari pentru a smulge buruienile de pe proprietatea sa din Highgrove. Nu acceptă sub nici o formă folosirea pesticidelor. A angajat un pensionar indian care are sarcina să îndepărteze melcii de pe plante în timpul nopţii. Gărzile de corp ale prințului Charles sunt îngrijorate pentru securitatea acestuia.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg