Gest plin de cruzime al unui cuplu canadian! Au adoptat o purceluşă pentru a o găti


    Porcuşorul a fost adoptat şi ucis fără milă de un cuplu canadian Foto: Twitter
Porcuşorul a fost adoptat şi ucis fără milă de un cuplu canadian Foto: Twitter

O purcelușă vietnameză adoptată de un cuplu dintr-un adăpost de animale din Canada a ajuns să fie omorâtă și mâncată. Cazul a provocat furie în rândul populației.

Rasta Sanctuary, care a salvat-o pe Molly, a postat pe Facebook că aceasta a fost unul dintre cei 57 de purceluși salvați din condiții îngrozitoare de la o fermă. Conform Global News, Molly a fost salvată și tratată cu iubire până când s-a însănătoșit și a fost adoptată de un cuplu în data de 19 ianuarie. Nimeni nu bănuia ce urma să i se întâmple purceluşei care fusese îngrijită cu atât de mult devotament. Cuplul a sacrificat-o fără milă, undeva între data de 19 inauarie şi 16 februarie, potrivit celor care se ocupă de soluţionarea cazului.

„Trebuie să fii un tip foarte special de persoană ca să adopți un animal de la o organizație pentru drepturile animalelor ca să-l omori și să-l mănânci”, a fost reacţia unuia dintre internauţi la citirea ştirii teribile. Mai mult decât atât, cei care au adoptat-o pe Molly nu s-au limitat la a o sacrifica, ci s-au filmat în timp ce pregăteau carnea purceluşei şi au publicat apoi imaginile pe internet.

Lorie Chortyk, purtătoare de cuvânt a BC SPCA, a declarat că bărbatul care a adoptat-o pe Molly a fost marcat în baza de date și nu va mai putea adopta niciodată vreun animal de la adăpost.

Cuplul nu va suferi consecinţe penale întrucât în Canada nu este ilegal ca proprietarii să îţi ucidă animalele de companie. Pentru că animalele sunt considerate proprietatea cuiva, doar acea persoană are dreptul să decidă ce face cu ele, fie ele câini, pisici sau alte animale sălbatice. În momentul în care adopţia este semnată, noi pierdem orice drept de a interveni, a declarat un reprezentant al adăpostului, potrivit metro.co.uk.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg