Harrison Ford ia 50.000.000 $ pentru rolul Han Solo

Ultima actualizare:

    «Star Wars: Trezirea  Forţei»  doboară recorduri la încasări. Actorul Harrison Ford şi-a făcut singur cascadoriile în film
«Star Wars: Trezirea Forţei» doboară recorduri la încasări. Actorul Harrison Ford şi-a făcut singur cascadoriile în film

Este pe cale de a deveni cel mai de succes film din toate timpurile! În “Star Wars: Trezirea forţei” Harrison Ford va încasa 50 milioane de dolari pentru rolul său, dar merită, fiindcă filmul a ajuns deja în Cartea Recordurilor.

Producătorii celui de-al 7-lea film din seria ”Războiul stelelor” au fost aşa de disperaţi ca el să-şi reia rolul Han Solo, încât au acceptat să-l plătească regeşte. Actorul, care înainte avea averea de 230 de milioane de dolari, are acum în conturi 280 de milioane de dolari, datorită prestaţiei din “Star Wars: Trezirea Forţei”. În plus, el va primi şi 0,5% din uriaşele încasări, dar merită, fiindcă şi-a făcut singur cascadoriile, deşi a fost rănit la genunchi. 

Filmul a bătut deja numeroase recorduri în primele zile de la lansare şi a avut încasări de 517 milioane de dolari în întreaga lume, nereuşind să depăşească, totuşi, cu puţin, cele 524,9 milioane dolari obţinute de ”Jurassic World”. Diferenţa provine de la faptul că noul film al francizei “Star Wars” nu a avut încă lansarea în China, prevăzută la 9 ianuarie 2016. Însă “Star Wars 7” a avut cel mai de succes start din toate timpurile în SUA, cu vânzări de bilete de 120,5 milioane de dolari încă din prima zi. Recordul era deţinut de filmul “Harry Potter şi Talismanele Morţii” cu 91 de milioane de dolari. 

Tot în SUA, “Star Wars 7” a avut încasări de 250 de milioane de dolari din bilete în primul weekend, depăşind recordul deţinut de filmul “Jurassic World”. Deja din seara zilei de joi, filmul a avut încasări, în SUA şi Canada, de 57 de milioane de dolari şi a depăşit cu mult recordul, care era deţinut de ultimul film  din seria “Harry Potter”. Pentru a deveni cel mai de succes film din toate timpurile, “Star Wars: Trezirea Forţei” trebuie să depăşească filmul “Avatar”, care a avut încasări de 2,79 de miliarde de dolari. Potrivit estimărilor experţilor, încasările filmului “Star Wars 7” ar putea depăşi 8 miliarde de dolari.

În România, “Star Wars: Trezirea Forţei” a înregistrat cel mai mare succes de box office pentru weekendul de lansare, cu încasări de aproape 4.000.000 de lei şi peste 175.000 de spectatori. 

Pizza Ham-Chewbacca, un mare succes

Noul sortiment de pizza se vinde ca pâinea caldă
Noul sortiment de pizza se vinde ca pâinea caldă

Cu ocazia noului film din franciza “Războiul stelelor”, lanţul de restaurante Zizzi din Marea Britanie a dat lovitura cu o idee extraodinară. Chiar înainte de premiera “Star Wars: Trezirea forţei”, a lansat Pizza Ham- Chewbacca, care se vinde ca pâinea caldă. Pe suprafaţa acesteia apar două personaje celebre ale filmului, Harrison Ford, “Ham”, şi Chewbacca. Pizza are ca ingrediente şuncă, friptură de vită, măsline negre, ceapă verde şi parmezan şi costă 10 lire sterline. 

Darth Vader există cu adevărat

Ucraineanul şi-a luat legal numele celebrului personaj
Ucraineanul şi-a luat legal numele celebrului personaj

Mare fan al francizei “Star Wars”, un ucrainean din Odessa şi-a schimbat numele după un personaj din film, Darth Vader. În toate actele, bărbatul de 52 de ani se cheamă acum Darth Mykolaiovych Vader. El îşi petrece tot timpul deghizat în Darth Vader. Chiar dacă masca neagră şi pelerina îl încurcă, face toate treburile astfel costumat. Ba chiar găteşte, aspiră praful şi merge pe stradă deghizat ca personajul din film. În octombrie, s-a înscris chiar în cursa pentru alegerile de primar. 

Dirijorul Horia Andreescu, Darth Vader

Cunoscutul dirijor Horia Andreescu (69 de ani) a surprins publicul de la Ateneul Român intrând pe scenă cu masca personajului Darth Vader din franciza “Star Wars”. Orchestra simfonică a Filarmonicii “George Enescu” din Bucureşti a susţinut, joi şi vineri, două concerte simfonice a căror temă a fost muzica din filme. 

Slujba cu tematica Războiul stelelor

La o biserică protestantă din Berlin, doi pastori au ţinut slujba duminicală pe tema “Star Wars”. Ei au agitat săbii laser şi s-au deghizat în personajele din film. Pastorii din biserica luterană a Sionului au vorbit despre lupta dintre bine şi rău şi au propovăduit răbdarea şi toleranţa, folosindu-se de recuzita specifică “Războiului stelelor”. 

Obama a scurtat conferinţa pentru film

Preşedintele Barack Obama (54 de ani) şi-a scurtat conferinţa de presă pe care a susţinut-o recent, înainte de a pleca în Hawaii pentru vacanţa de Sărbători, ca să meargă la filmul “Star Wars: Trezirea forţei”. “Gata, oameni buni! Trebuie să ajung la «Războiul stelelor»”, a spus, în final, liderul de la Casa Albă, vizibil grăbit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net