Imagini live din Bruxelles, paralizat de atentate teroriste

image
╚śase explozii au avut loc la Bruxelles, capitala UEFoto: AP

Capitala Uniunii Europene a fost zguduit─â de terorism, mar╚Ťi (22 martie). Dou─â explozii puternice au avut loc la aeroportul Zaventem din Bruxelles. Toate zborurile au fost anulate sau deviate. Alte patru explozii au avut loc la metroul din Bruxelles. Toate sta╚Ťiile de metrou din capitala belgian─â au fost ├«nchise.

Terorismul a lovit din nou ├«n inima Europei. Presa belgian─â vorbe╚Öte despre cel pu╚Ťin 13 mor╚Ťi ╚Öi 30 de r─âni╚Ťi, ├«n urma celor dou─â explozii de la aeroportul Zaventem din Bruxelles. Ar fi fost vorba despre un atac sinuciga╚Ö, ├«ns─â informa╚Ťia nu a fost confirmat─â oficial.

La pu╚Ťin timp dup─â deflagra╚Ťiile de la aeroport, ├«n Bruxelles au mai avut loc patru explozii la metrou, ├«n apropierea institu╚Ťiilor UE: Comisia European─â ╚Öi Consiliul European. Presa belgian─â sus╚Ťine c─â au murit zeci de persoane, ├«n urma deflagra╚Ťiilor care au avut loc ├«ntre sta╚Ťiile de metrou Maelbeek ╚Öi Arts-loi.

Este stare de alert─â ├«n Bruxelles ╚Öi a fost activat planul de catastrof─â regional─â.  Metroul, aeroportul, chiar ╚Öi muzeele din capitala belgian─â au fost ├«nchise. Au fost luate m─âsuri speciale de securitate ├«n mai multe state europene. Este stare de alert─â pe aeroporturile din Marea Britanie, Fran╚Ťa ╚Öi Germania.

Imagini dramatice cu aeroportul din Bruxelles

stanga
dreapta
bruxells 2 jpeg
bruxells 3 jpeg
bruxelles 4 jpeg
bruxelles 5 jpeg
aeroport 0 jpeg
bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg