Imagini live din Bruxelles, paralizat de atentate teroriste

22 martie 2016
image
╚śase explozii au avut loc la Bruxelles, capitala UEFoto: AP

Capitala Uniunii Europene a fost zguduit─â de terorism, mar╚Ťi (22 martie). Dou─â explozii puternice au avut loc la aeroportul Zaventem din Bruxelles. Toate zborurile au fost anulate sau deviate. Alte patru explozii au avut loc la metroul din Bruxelles. Toate sta╚Ťiile de metrou din capitala belgian─â au fost ├«nchise.

Terorismul a lovit din nou ├«n inima Europei. Presa belgian─â vorbe╚Öte despre cel pu╚Ťin 13 mor╚Ťi ╚Öi 30 de r─âni╚Ťi, ├«n urma celor dou─â explozii de la aeroportul Zaventem din Bruxelles. Ar fi fost vorba despre un atac sinuciga╚Ö, ├«ns─â informa╚Ťia nu a fost confirmat─â oficial.

La pu╚Ťin timp dup─â deflagra╚Ťiile de la aeroport, ├«n Bruxelles au mai avut loc patru explozii la metrou, ├«n apropierea institu╚Ťiilor UE: Comisia European─â ╚Öi Consiliul European. Presa belgian─â sus╚Ťine c─â au murit zeci de persoane, ├«n urma deflagra╚Ťiilor care au avut loc ├«ntre sta╚Ťiile de metrou Maelbeek ╚Öi Arts-loi.

Este stare de alert─â ├«n Bruxelles ╚Öi a fost activat planul de catastrof─â regional─â.  Metroul, aeroportul, chiar ╚Öi muzeele din capitala belgian─â au fost ├«nchise. Au fost luate m─âsuri speciale de securitate ├«n mai multe state europene. Este stare de alert─â pe aeroporturile din Marea Britanie, Fran╚Ťa ╚Öi Germania.

Imagini dramatice cu aeroportul din Bruxelles

stanga
dreapta
bruxells 2 jpeg
bruxells 3 jpeg
bruxelles 4 jpeg
bruxelles 5 jpeg
aeroport 0 jpeg
survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
alexandra stan sexy png
cub pepe png
andreea balan (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cipsuri jpeg
Alexander Kuzivanov jpg
variola maimutei jpg
canicula jpeg
traian basescu politician presedinte europarlamentar jpeg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg