Imagini live din Bruxelles, paralizat de atentate teroriste

Ultima actualizare:

    Șase explozii au avut loc la Bruxelles, capitala UEFoto: AP
Șase explozii au avut loc la Bruxelles, capitala UEFoto: AP

Capitala Uniunii Europene a fost zguduită de terorism, marți (22 martie). Două explozii puternice au avut loc la aeroportul Zaventem din Bruxelles. Toate zborurile au fost anulate sau deviate. Alte patru explozii au avut loc la metroul din Bruxelles. Toate stațiile de metrou din capitala belgiană au fost închise.

Terorismul a lovit din nou în inima Europei. Presa belgiană vorbește despre cel puțin 13 morți și 30 de răniți, în urma celor două explozii de la aeroportul Zaventem din Bruxelles. Ar fi fost vorba despre un atac sinucigaș, însă informația nu a fost confirmată oficial.

La puțin timp după deflagrațiile de la aeroport, în Bruxelles au mai avut loc patru explozii la metrou, în apropierea instituțiilor UE: Comisia Europeană și Consiliul European. Presa belgiană susține că au murit zeci de persoane, în urma deflagrațiilor care au avut loc între stațiile de metrou Maelbeek și Arts-loi.

Este stare de alertă în Bruxelles și a fost activat planul de catastrofă regională.  Metroul, aeroportul, chiar și muzeele din capitala belgiană au fost închise. Au fost luate măsuri speciale de securitate în mai multe state europene. Este stare de alertă pe aeroporturile din Marea Britanie, Franța și Germania.

Imagini dramatice cu aeroportul din Bruxelles

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vloggerii cristi si ralu au fost cu transsiberianul png
image
image
image
image
image
image
Orsova Veche jpg
sanziene unsplash jpeg
bulgaria 2098838 1280 jpg
bloc China jpg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
castraveti png
pisică  foto   Shutterstock jpg
555 (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net