Imagini spectaculoase cu focurile de artificii din țările care au trecut în 2018 înaintea României

Ultima actualizare:

    Imagini fabuloase din țările din Asia de Est, care au trecut deja în 2018Foto: AFP
Imagini fabuloase din țările din Asia de Est, care au trecut deja în 2018Foto: AFP

Emisfera extrem estică a planetei a pășit deja în noul an. Milioane de oameni au celebrat trecerea în 2018 cu fast, bucurie și focuri impresionante de artificii. Spectacolul luminilor de Anul Nou a fost unic în fiecare țară din Asia de Est, Australia și Noua Zeelandă.

Milioane de oameni autrecut deja în 2018 și, ca în fiecare an, cu toții așteaptă de noul an mai multe bucurii, împliniri și îmbunătățirea traiului. Anul 2017 a fost unul complex din punct de vedere politic, social și economic. Numeroase state s-au confruntat cu pericolul terorist și alte amenințări asupra societăților lor, dar imaginile de azi arată că oamenii încă au speranțe într-un viitor mai bun.

Primii care au pășit în noul an au fost locuitorii arhipelagului Kiribati și ai insulelor Samoa, din Pacific. Ultima țară care va trece în 2018 va fi Hawaii, care aparține Statelor Unite, insulele Tahiti și Samoa Americană.

În Noua Zeelandă și Australia, venirea Anului Nou a fost întâmpinată cu deja celebrele spectacole grandioase de artificii, care au format uriașe coroane luminoase și multicolore deasupra capitalelor.

Imagini spectaculoase au fost surprinse și din celelalte coluțuri ale lumii din emisfera estică. Japonia, Coreea de Sud, Singapore, Thailanda, Hong Kong au sărbătorit noul an în mod tradițional, ca de fiecare dată, iar artificiile au fost, desigur, nelipsite. Coreea de Nord s-a mândrit și de această dată cu un magnific spectacol de artificii, anunțat și difuzat de postul național de televiziune.

În România mai sunt mai puțin de trei ore până vom trece în noul an. 

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net