Imaginile care îți rup sufletul în două! Copil în scaun cu rotile, exclus de învățătoare la serbare. Totul s-a întâmplat în fața părinților. VIDEO

Imagini șocante apar pe TikTok! O copilă în scaun un rotile este exclusă de la serbare de propria învățătoare. În videoclip se vede clar cum cadrul didactic stă, pe tot parcursul evenimentului, cu spatele la fetiță. Tot evenimentul a fost asistat și de părinții care aplaudau din când în când. Clipul video a devenit viral, iar oameni din întreaga lume au critit dur ceea ce s-a întâmplat acolo. 

Copil exclus de la serbare Foto: captură TikTok
Copil exclus de la serbare Foto: captură TikTok

Ce s-a întâmplat, de fapt 

În timp ce copiii cântau și dansau în cercul din interiorul sălii, fetița din scaunul cu rotile a stat în același loc tot timpul, uitându-se adesea la ceilalți copii care păreau că se distrau. Într-adevăr, la un moment dat, învățătorul s-a uitat la copilul cu dizabilități, însă imediat și-a luat privirea și s-a concentrat asupra celorlalți. 

Videoclipul a stârnit reacții dure 

Videoclipul a fost postat pe TikTok, acolo unde a fost văzut de peste 1,2 milioane de oameni și a strâns aproape 22.000 de comentarii. „Este sfâșietor. Cu toții trebuie să vorbim când vedem asta. Persoanele cu dizabilități merită același respect ca toți ceilalți”, a fost unul dintre mesaje.

„Sunt de vină toți cei care au fost acolo și au privit"

„Nu numai profesorul este de vină, ci și părinții care au stat acolo și au privit fără să spună un cuvânt”, a scris o persoană în comentarii. „Ea ar fi putut să fie cu ușurință în acel cerc ținându-se de mână cu ei”, a sugerat un altul.

Mulți oameni au comentat și au sugerat că, dacă așa a fost tratată în fața părinților, ar putea fi supusă zilnic unui tratament și mai rău, unde părinții nu pot vedea. Presa din străinătate spune că părinții copilului nu ar fi fost prezenți la spectacol, dar erau la fel de rușinați de evenimentele care au avut loc.

Locuitorii din Lisabona i-au făcut o supriză fetei

După cele văzute, locuitorii din Lisabona, New Hampshire, s-au unit pentru a face ceva  pentru tânăra fată. De Crăciun, fata în vârstă de numai patru ani, pe nume Adriel Carignan, a fost întâmpinată de un grup mare de colindători, din cinci comunități din Țara Nordului, pentru a o ajuta să se simtă inclusă în acest sezon de sărbători.

„Colindătorii au cântat Moș Crăciun vine în oraș, Rudolph The Red Nosed Reindeer, Jingle Bells și multe altele”, potrivit Caledonian Record. 

Părinții lui Carignan, Micah și Mary Carignan, au fost uimiți de susținerea pentru fiica lor și au spus: „În sfârșit se simte ca și cum ar fi Crăciunul”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net