În cutia asta încape o întreagă bucătărie VIDEO

Cutia "Camp Champ" este atât de dotată, încât îți face bucătăria de rușine
Cutia "Camp Champ" este atât de dotată, încât îți face bucătăria de rușine

“Camp Champ”(campionul campingului n.r) este o cutie portabilă care se transformă într-o mini bucătărie, pe care o poți lua atunci cand te duci să campezi. Setul conține șase lucruri pe care trebuie să le aibă orice bucătar care se respectă: un aragaz, dulapuri, cântare, un raft pentru condimente și un raft plin cu cuțite, pe lângă multe alte facilități extraordinare.

Cei mai mulți oameni care sunt pasionați de camping au experimentat acel sentiment îngrozitor, după ce au descoperit că și-au uitat desfăcătorul acasă. Această bucătărie portabilă înseamnă că nu vei mai avea parte de astfel de evenimente neplăcute, atunci când te duci în vacanță, conform Daily Mail.

Camp Champ, o bucătărie într-o cutie

Această cutie foarte eleborată are tot ce ai nevoie și îți face bucătăria de rușine. Are inclusiv un aparat de făcut cafea, iar întregul echipament este îndeajuns pentru a satisface nevoile a șase persoane. În plus, nu trebuie să te temi că sa va strica dacă plouă, bucătăria “Camp Champ” este impermeabilă. Dacă toate aceste facilități uimitoare nu te-au convins, cutia portabilă conține și un set de fotolii, un grătar, tacâmuri și vase speciale pentru desert.

Bucătăria portabilă este făcută manual


    Cutia
Cutia

“Camp Champ” este făcută dintr-o suprafață laminată, special concepută pentru bucătarii amatori, dar și profesioniști și este extraordinar de încăpătoare. Deci poți să iei câtă șampanie vrei în vacanță, fără să îți încarci bagajele. Și mai uimitor este faptul că mini bucătăria  este făcută manual și promite să îți ofere o experiență inedită, dacă o iei cu tine în concediu.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg