În Noua Zeelandă e deja 2019. Cine intră ultimii în noul an


    În Auckland, Noua Zeelandă, focurile de artificii nu au fost la fel de spectaculoase ca în alți anifoto: Guliver/GettyImages
În Auckland, Noua Zeelandă, focurile de artificii nu au fost la fel de spectaculoase ca în alți anifoto: Guliver/GettyImages

La noi a început numărătoarea inversă până când vom deschide șampaniile, la ei este deja 2019. Iată care sunt primele ținuturi de pe glob în care s-a sărbătorit deja Revelionul!

Samoa, părţi din Kiribati şi Tonga sunt primele ţinuturi din lume care au trecut în anul 2019. Oamenii pot ajunge cu avionul din Samoa în Samoa Americană, după un zbor cu durata de o oră, astfel încât să sărbătorească Revelionul de două ori. Petru că fusul orar a fost schimbat în 2011, Samoa a devenit prima ţară care sărbătoreşte noul an, şi nu ultima. De obicei, în Samoa ajung numeroşi turişti din întreaga lume, astfel încât să se numere printre primele persoane care sărbătoresc intrarea în noul an. Pe această insulă, locuitorii şi turiştii obişnuiesc să sărbătorească Revelionul cu focuri de artificii, dansuri şi numere de jonglerie.

Noua Zeelandă a intrat în noul an la ora României 13.00, fiind urmată de Australia şi China, la ora României 18.00.

Revelion în Aukland, Noua Zeelandă
Revelion în Aukland, Noua Zeelandă

În Noua Zeekandă, Revelionul a fost, ca de fiecare dată, marcat cu focuri de artificii. Mii de oameni au întâmpinat noul an în Auckland, aşteptând focurile de artificii, care de data aceasta nu au fost la fel de spectaculoase ca în alţi ani. Spectacolul pirotehnic de pe Sky Tower au durat aproximativ 5 minute, timp în care podul din Auckland a fost doar luminat în diverse culori. Ultimele locuri de pe Pământ care vor trece în noul an sunt insulele americane Baker şi Howland, care nu sunt locuite. Ultima insulă locuită care va trece în anul 2019 va fi Samoa Americană, pe 1 ianuarie, la 13.00, ora României.

Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg