În sicriul ăsta te odihneşti la metrou

Ultima actualizare:

    Gluga sicriu a fost creată de studenţii Ting Wu şi Yu-Ting Cheng, aflaţi la studii în Londra
Gluga sicriu a fost creată de studenţii Ting Wu şi Yu-Ting Cheng, aflaţi la studii în Londra

Genială idee! Chiar dacă are formă de coşciug, gluga high-tech lansată recent pe piaţă în Londra, Marea Britanie, este ideală pentru navetişti. Poţi să moţăi în voie, asculţi muzică şi să te joci pe telefonul mobil fără să te deranjeze nimeni.

Ideea glugii „Odihneşte-te în pace” le-a aparţinut designerilor de origine chineză Ting Wu şi Yu-Ting Cheng, aflaţi la studii în Regatul Unit. Ei au vrut să lanseze o „pernă ambulantă” care să îţi permită să tragi un pui de somn oriunde ai fi. Gluga din fâş e termoizolantă, căptuşită cu pene de gâscă, are trei plăci din carbon la nivelul capului pentru a-l feri pe purtător de eventuale cucuie şi este plină de senzori.

Pe interior sunt montate două difuzoare conectate prin Bluetooth la telefonul mobil. În partea inferioară, creatorii au adaptat un mini-buzunar unde se depozitează telefonul mobil. Senzorii de la exteriorul glugii monitorizează temperatura exterioară şi încălzesc mănuşa. Gluga are propria ei baterie care ţine 12 ore, în condiţiile în care afară sunt temperaturi de -18 grade.

„Odihneşte-te în pace” poate fi comandată momentan doar de pe Internet, costă 299 de lire sterline şi se vinde doar în Marea Britanie. Însă 2016 a mai adus şi alte creaţii cel puţin la fel de bizare.

Săpunul, maşină de spălat

Te-ai săturat de maşina de spălat? Vrei mai mult spaţiu în casă? Atunci Dolfi e soluţia. Costă 104 dolari, are dimensiunile unui săpun de mână, dar dacă îl arunci într-un lighean sau cadă pline cu apă caldă, detergent şi rufe murdare face miracole. Valurile ultrasonice propagate prin lichid scot “cele mai dificile pete”, apără ţesătura şi hainele rezistă mai mult timp.

Sutienul doctor

S-a inventat sutienul care îţi face analizele: îţi numără bătăile inimii, respiraţia şi dilataţia toracică. În cazul în care sunt înregistrate anomalii, sună la doctor. Costă 150 de dolari, se conectează prin Wi-fi la aplicaţia instalată pe telefonul inteligent, a fost creat de o firmă din San Francisco, e rezistent la apă şi bateria ţine timp de aproape 10 zile. 

Vasectomie la buton

 Se numeşte Bimek SLV, are 1,8 cm lungime, cântăreşte doar două grame şi se „montează” în 30 de minute, sub anestezie, direct în scrotul oricărui bărbat. Intervenţia chirurgicală nu e dureroasă şi montează întrerupătorul cu buton „Pornit/Oprit” pe canalul seminal. 25 de bărbaţi l-au testat cu succes. Din martie va fi lansat pe piaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net