Îngrozitor! A pus pariu că are tupeu să mănânce o șopârlă și a murit în chinuri


    David Dowell, de 34 de ani, a fost un tată extraordinarfoto Facebook
David Dowell, de 34 de ani, a fost un tată extraordinarfoto Facebook

Poveste de coșmar: David Dowell, în vârstă de 34 de ani, tatăl a trei copii a murit în chinuri groaznice după ce a mâncat o șopârlă gecko la o petrecere după ce a pus un pariu cu prietenii. Bărbatul din Brisbane, Australia, a suferit o infecție extrem, de severă cu salmonella și stomacul și plămânii i s-au umplut cu lichid la doar 10 zile după ce a făcut pariul mortal. Prietenii susțin că David a fost un tată extraordinar. Iubita lui, Allira Bricknell nu și-a revenit din șoc și crede că trăiește un coșmar din care abia așteaptă să se trezească.

A făcut un pariu la o petrecere care a avut loc anul trecut după Crăciun și la zece zile după ce a câștigat pariul a murit în chinuri groaznice. David Dowell, în vârstă de 34 de ani, din Brisbane, Australia, a organizat o petrecere la el acasă cu mai mulți prieteni și familiile lor. În timp ce partenerele lor aveau grijă de copii, bărbații s-au provocat să facă mai multe lucruri prostești în timp ce făceau grătar. Provocarea lui David a fost să mănânce o șopârlă gecko, de mici dimensiuni, de vie. Australianul a câștigat pariul, însă se a urmat a fost de coșmar.

S-a infectat cu salmonella din cauza unei șopârle gecko

David Dowell, de 34 de ani, din Brisbane, Australia, trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera lui Allira Bricknell pe care o cunoscuse când nu aveau decât 18 ani. ”Nu cred că există cineva pe lumea asta care să nu îl fi iubit pe David. A fost cel mai bun tată și cel mai bun iubit. Sunt îngrijorată pentru copii, vreau să îi protejez. Încă nu ne-am revenit din șoc. Recent am aflat rezultatul autopsiei. Nu suntem 100% siguri că a murit din cauza șopârlei. Cert este că a fost vorba de o infecție cu salmonella extrem de severă care i-a umplut de lichid intestinul și plămânii”, a declarat pentru The Mirror, Allira Bricknell. Șopârlele gecko au 5-14 centimetri, trăiesc în zonele cu o tgemperatură caldă și pot fi cumpărate cu prețuti pornind de la 149 de lei și până la 1.500 de lei.

Citește și:

Un elev de 15 ani şi-a ucis iubita din cauza unui pariu! Şi-a recunoscut fapta după 8 ani

Incredibil! Tom Hardy şi-a făcut un tatuaj cu Leonardo Di Caprio, nu-ţi vine să crezi de ce...

”David a fost un artist care nu accepta să spună că nu poate face ceva”

David Dowell, de 34 de ani, era un artist care putea confecționa orice de la scaune de bucătărie, pătuțuri de copii și până la lustre sau veioze sofisticate. Toată lumea îl iubea și aprecia creațiile lui. Avea însă un mic defect care i-a fost fatal: era extrem de vanitos și nu accepta să spună că nu poate face ceva. Conform partenerei lui, David adora provocările și întrecerile cu amicii și îi provoca și hârjonea ori de câte ori se întâlneau. Sora lui David, Hannah Dowell a declarat la rândul ei că fratele ei a agonizat  timp de câteva zile pe patul de spital, cu dureri îngrozitoare înainte de a-și da duhul. Simptomele înregistrate au fost diaree, crampe abdominale și febră. În certificatul de deces, medicii au menționat că una din cauzele morții a fost un șoc septic extrem de violent.

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
simona gherghe jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg
(EPA EFE) 5914678 jpg
femeie de serviciu   foto mare jpg