Întâlnire de gradul 0! Pitica și uriașul planetei și-au dat întâlnire în Cairo

Emoționant! Pitica și uriașul planetei și-au dat mâna. Uriașul de 2,51 metri Sultan Kosen (39 de ani) care deține recordul Guinness de cel mai înalt om al planetei și-a dat întâlnire cu pitica planetei Jyoti Amge, de 28 de ani, care măsoară doar 63 cm.

Cei doi recordmeni au făcut senzație în Cairo, Egipt și și-au împărtășit amintiri din timpul pandemiei. Sultan Kosen s-a izolat la ferma sa din Turcia și a evitat să intre în contact cu lumea, fiind protejat ca un veritabil șef de stat de către Merve Dibo, femeia care i-a devenit soție în 2013.

Emoționant! Jyoti Amge și uriașul de 2,51 metri Sultan Kosen, în Cairo - foto Instagram
Emoționant! Jyoti Amge și uriașul de 2,51 metri Sultan Kosen, în Cairo - foto Instagram

Pitica Jyoti, protejată de poliție

Jyoti, care este de meserie actriță, a beneficiat de protecția poliției și de faptul că întreaga ei familie a creat un scut de protecție în jurul ei pentru a o proteja de virusul ucigaș. Dacă Amge a fost alături de autorități susținând vaccinarea anti-COVID-19, nu același lucru l-a făcut Kosen. Uriașul a încercat să susțină patronii de localuri și restaurante din Mardin, Turcia, care au fost nevoiți să își închidă afacerile din cauza numărului mare de infectări. Cei doi deținători de recorduri trebuiau să se întâlnească încă din 2020, dar au fost obligați să anuleze călătoriile în afara țării din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Jyoti își caută iubit

Deși este tratată precum o prințesă în India și uneori primește în vizită cupluri recent căsătorite pentru a le binecuvânta Jyoti are un mare regret: nu și-a găsit încă marea iubire. Ea a pozat pentru diferite case de modă din India și a promovat produse cosmetice, iar pe platoutile de filmare a întâlnit bărbați frumoși, dar ”statura ei și faptul că este extrem de fragilă i-a făcut pe mulți să o privească mai mult ca pe o prietenă decât ca pe o femeie”.

Direfență uriașă între palmele lor - foto Instagram
Direfență uriașă între palmele lor - foto Instagram

S-au întâlnit prima oară în 2018

Jyoti are înălțimea egală cu lungimea antebrațului lui Sultan și în 2018, când cei doi s-au întâlnit pentru prima oară cu prilejul măsurătorii oficiale pentru stabilirea recordului Guinness, micuța indiancă îi ajungea până la genunchi uriașului venit din Turcia. Cei doi au fost invitați să viziteze Moscova, Sydney, Londra și Paris, dar au trebuit să anuleze deplasările din ultimii doi ani din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19. Atât Sultan cât și Jyoti au fost sfătuiți de medicii lor să stea în izolare pentru că sunt foarte sensibili.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net