Îşi dă casa pe un telefon mobil

Un american îşi schimbă vila cu trei dormitoare și curte cu un iPhone 6
Un american îşi schimbă vila cu trei dormitoare și curte cu un iPhone 6

Ocazie unică! Dacă ai un telefon mobil iPhone 6, poţi să te alegi cu o ditamai casa cu trei dormitoare, living mare, bucătărie spaţioasă, curte cu garaj, în Detroit. Un american face această ofertă.

Cine nu are iPhone 6 şi vrea vila cu etaj situată la numai câţiva kilometri de centrul Detroitului, cel mai mare oraş din statul Michigan, situat în partea central-vestică a SUA, la graniţa cu Canada, nu are decât să-şi achiziţioneze unul şi să facă schimbul. Un astfel de telefon se poate cumpăra cu o sumă între 650 de dolari (2.244 de lei) şi 950 de dolari (3.280 de lei) (în România costă între 4.000 şi 5.500 de lei-n.r.), mult mai puţin decât suma de 40.000 de dolari (circa 139.000 de lei), cât a plătit pe casă americanul care vrea să facă schimbul.

Agentul imobiliar Larry Else  se ocupă de vânzarea casei
Agentul imobiliar Larry Else se ocupă de vânzarea casei

El a achiziţionat-o, în urmă cu 4 ani, sperând s-o vândă mai târziu. Numai că nimeni nu se înghesuie să-şi ia casă într-un oraş aproape mort, cum e Detroitul.


    Agentul imobiliar Larry Else  se ocupă de vânzarea casei
Agentul imobiliar Larry Else se ocupă de vânzarea casei

Vila se deteriorează pe zi ce trece, fiindcă proprietarul s-a mutat în Austria. Omul nu a mai putut să plătească impozitele, de 6.500 de dolari (circa 22.500 de lei), pe ultimii ani. Această datorie va trebui s-o achite noul proprietar, care va lua casa de la agentul imobiliar Larry Else.

Click! spune

Zona Detroitului e considerată defavorizată după ce criza i-a alungat pe mulţi din zonă, populaţia scăzând de la 1,8 milioane la 713.777 de locuitori în ultimii ani. În 2013, a devenit cel mai mare municipiu în faliment din istoria SUA, iar casele au ajuns să coste şi... un dolar.

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg