Ivanka Trump caută „pretendent”! Cât te costă să o scoți pe fiica președintelui în oraș


    Te costă o avere pentru a o scoate pe Ivanka Trump la o cafeaFoto: Getty
Te costă o avere pentru a o scoate pe Ivanka Trump la o cafeaFoto: Getty

Poate că Donald Trump nu s-a bucurat de cea mai strălucită popularitate în rândul tuturor americanilor, dar cu siguranță, fiica sa cea mare a fost mereu o femeie foarte dorită și admirată. Acum, ea oferă șansa de a fi „invitată” la o cafea în oraș, dar prețul este enorm.

Frumoasa Ivanka Trump (35 de ani) pare să se bucure de o mai mare popularitate decât mama sa vitregă, Melania. Ea a intrat mai mult în atenția publicului în timpul campaniei prezidențiale a tatălui său și chiar a fost supranumită „adevărata primă-doamnă”, informează Daily Star.

Recent, Ivanka a devenit chiar un model de urmat în lumea modei și a modelingului, foarte multe fotomodele dorind să apeleze la operații estetice pentru a arăta precum fiica viitorului președinte.

Spre bucuria multor bărbați care o doresc, Ivanka a organizat împreună cu fratele său, Eric, o acțiune caritabilă prin care ea va accepta să iasă în oraș cu „pretendentul” care poate oferi halucinanta sumă de 17.500 de dolari. Norocosul care va reuși să profite de șansa de a sta la aceași masă cu una dintre cele mai dorite americance la momentul actual, trebuie să-și dorească foarte mult acest lucru, întrucât îl va costa o avere.


    Multe fotomodele își doresc să arate precum Ivanka TrumpFoto: Getty
Multe fotomodele își doresc să arate precum Ivanka TrumpFoto: Getty

În plus, norocosul ofertant va trebui să treacă un test prin care îi este verificată amănunțit identitatea pentru a nu avea un trecut dubios de infractor sau criminal. Numai după acordul Serviciilor Secrete și al Organizației Trump, „pretendentul” va fi admis pentru a se vedea cu fiica președintelui în scop caritabil. Nu mai trebuie menționat faptul că în timpul întâlnirii care va dura 45 de minute, fiica președintelui ales va fi atent păzită de gărzile sale de corp.

Banii strânși din această acțiune vor fi donați fundației lui Eric Trump, pe care îi va folosi pentru spitalele pentru copii.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
fiii lui adrian nastase jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
Razvan din Idicel la masa jpg
Balenciaga 1 Foto Captura JPG
image
image
image
image
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
cub 1 decembrie png