Jobul de 270.000 €, cu trei luni de vacanță, pe care nu-l vrea nimeni


    Deși este un loc de muncă plătit cu 270.000 de euro pe an, nimeni nu dorește să aplice pentru elFoto: mygola.com
Deși este un loc de muncă plătit cu 270.000 de euro pe an, nimeni nu dorește să aplice pentru elFoto: mygola.com

Se află la celălalt capăt al lumii, într-o regiune foarte primitoare și cel care va accepta acest loc de muncă va primi un salariu de aproape 270.000 de euro. Ai putea spune că acesta este jobul ideal, dar de fapt nimeni nu-l dorește să obțină.

În satul Tokoroa, din Noua Zeelandă există un centru medical pentru chirurgie care, luându-ne după avantajele oferite, ar părea locul de muncă ideal pentru un doctor, relatează The Mirror. Nu doar că se află într-un loc ca în paradis, dar doctorul care va accepta acest loc de muncă va beneficia de un salariu de aproape 270.000 de euro și un concediu de trei luni pe an.

Doctorul Alan Kenny, care lucrează în momentul de față la chirurgia din Tokoroa, spune că populația a crescut foarte rapid în acest sat -  acum are în jur de 13.600 de locuitori. Din această cauză, nu și-a putut lua nici măcar o vacanță, deoarece lipseşte un suplinitor.

Alan susține că pe măsură ce consulți mai mulți pacienți, cu atât vei primi mai mulți bani. Din păcate, acest lucru te va suprasolicita la sfârșitul zilei. Doctorul Alan Kenny este din Marea Britanie și oferă alături de fiica sa servicii medicale de doi ani în Tokoroa. Presiunea este însă tot mai mare și are nevoie urgentă de încă un doctor. Alan susține că pe lângă salariu și vacanță, noul angajat nu va trebui să lucreze de noapte sau în weekend. În ciuda acestor avantaje, nimeni nu dorește să aplice pentru acest loc de muncă. Principalul motiv ar fi că Tokora este o așezare rurală și destul de izolată.

În momentul de față, satul are 13.600 de locuitori, media de vârstă a acestora este de 44 de ani și există o rată a șomajului de 22%.

FotoJet (2) jpg
FotoJet (6) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
FotoJet (8) jpg
image
image
image
image
image
image
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg