Julio Iglesias a fost reținut pe aeroport în Republica Dominicană. Ce s-a găsit în bagajul lui

Julio Iglesias se află în centrul unui uriaș scandal, după ce a fost reținut timp de mai multe ore pe un aeroport din Republica Dominicană. Cântărețului spaniol în vârstă de 80 de ani i s-au confiscat bagajele imediat ce a aterizat pe aeroportul din Punta Cana, unde a fost ulterior reținut de autorități. A fost nevoie de intervenția celor mai înalți oficiali pentru ca celebrul cântăreț, tatăl nu mai puțin cunoscut Enrique Iglesias să fie eliberat.

image

42 de kilograme de mâncare

Potrivit programului de televiziune Fiesta, valiza lui Iglesias conținea aproximativ 42 de kilograme de produse alimentare. În interior au fost găsite fructe, legume și leguminoase.

Din bagajul plin cu alimente vameșii au scos rucola, căpșune, ciuperci, roșii, spanac și zmeură.

Alimentele au fost verificate de securitatea aeroportului. Ulterior, situația a fost tratată ca o „neînțelegere".

  La intervenția Ministrului Culturii din Republica Dominicană, lui Iglesias i-au fost înapoiate cele peste 40 de kilograme de alimente pe care le avea în bagaje, respectiv carne, fructe și legume.

Artistul a mai transportat mâncare în avion 

Reținerea lui Iglesias pe aeroportul din Punta Cana a avut loc pe 10 ianuarie 2024.

Potrivit presei spaniole, celebrul cântăreț are obiceiul să transporte mâncare în călătoriile lui din Spania, așadar nu este prima dată când artistul își îndeasă mâncare în bagajele de avion. Cei care îl cunosc bine spun că are obiceiul de a face acest lucru de fiecare dată când revine în Republica Dominicană de la Madrid. Își umple bagajele cu anumite produse alimenatre de pe meleagurile spaniole, iar printre preferințele lui sunt vinul și șunca de casă.

Cântărețul Julio Iglesias, care a împlinit 80 de ani în luna septembrie a anului trecut, se află într-o perioadă foarte liniștită a vieții sale, departe de scenă și fără date de concerte anunțate pentru 2024.

Julio Iglesias a avut ultima sa apariție publică la ceremonia Latin Grammy din 2019, unde a primit un premiu. În același an, a susținut ultimul său concert la Chicago, iar de atunci nu a mai concertat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net