Kate Middleton, cinci ținute prin care ne amintește de prințesa Diana

image
Asemănarea dintre cele două ținute este una izbitoare

Prințesa Diana a fost supranumită "prințesa inimilor" datorită popularității de care s-a bucurat pe parcursul scurtei sale vieți. După moartea sa prematură ea a rămas în mintea și în sufletul britanicilor ca fiind un model de eleganță, stil și gingășie. Soția prințului William este conștientă de faptul că soacra ei și-a lăsat amprenta în istoria Marii Britanii nu doar prin atitudinea pe care a afișat-o, cât și prin ținutele impecabile pe care știa să le aleagă în conformitate cu evenimentele la care participa.

Prințesa Diana reprezintă un model de eleganță și simplitate. Ea s-a remarcat prin implicarea de care a dat dovadă și prin interesul arătat față de cei aflați în condiții dificile de trai. Nu doar comportamentul Dianei a fost unul demn de respect, ci și ținutele pe care le purta cu degajare. Pălăriile au reprezentat unul dintre accesoriile sale preferate, de aceea se spune că nu a existat o altă femeie care să fi purtat la fel de multe pălării. Nu doar pălăriile Dianei sunt însă demne de admirat, ci și alegerile vestimentare fără cusur de la care pare să se inspire astăzi ducesa de Cambridge, Kate Middleton. 

Ducesa de Cambridge nu a întâlnit-o niciodată pe mama soacră, dar îi onorează amintirea ori de câte ori are ocazia.În semn de respect pentru aceasta, un omagiu, sau pur și simplu pentru că ducesei de Cambridge i-au plăcut vestimentațiile  de la diferite evenimente, aceasta a avut câteva apariții inspirate din outfit-urile Dianei, unele fiind aproape identice. 

Există o asemănare care nu poate fi trecută ușor cu vederea între rochia purtată de prințesa Diana în timpul vizitei din Italia, din anul 1985 și rochia purtată de Kate Middleton la petrecerea organizată de jubileu în anul 2012, în Marea Britanie. Singurele diferențe dintre cele două rochii sunt nunța și faptul că rochia Dianei era un pic bufantă în zona umerilor. 

Prințesa Diana și Kate Middleton, adeptele culorii roz

Atât prințesa Diana, cât și Kate Middleton, au optat de a lungul timpului pentru haine de culoare roz  jpeg
Atât prințesa Diana, cât și Kate Middleton, au optat de-a lungul timpului pentru haine de culoare roz

Rochie cu buline, la ieșirea din maternitate

Atât prințesa Diana, cât și Kate Middleton au purtat rochii cu un croi lejer, cu buline, la ieșirea din maternitate. În fotografia din stânga este înfățișată prințesa Diana, la ieșirea din maternitate, după nașterea prințului William, iar în partea dreaptă ducesa de Cambridge, Kate Middleton, la scurt timp după ce a părăsit spitalul alături de bebelușul George. 

image
Prințesa Diana și ducesa de Cambridge au purtat rochii lejere, cu buline, la ieșirea din maternitate

Bulinele, printre modelele favorite ale celor două 

image
Prințesa Diana reprezintă un model incontestabil de stil pentru Kate Middelton

Rochie roșie pentru a doua, respectiv a treia ieșire din maternitate

Prințesa Diana și Kate Middleton au optat pentru rochii roșii la ieșirea din maternitate, după venirea pe lume al celui de-al doilea copil, respectiv celui de-al treilea. În prima fotografie prințesa Diana, după nașterea lui Harry, iar în a doua, Kate Middleton, după nașterea prințului Louis. 

image
Prințesa Diana, la ieșire din maternitate, după nașterea prințului Harry

Kate Middleton, după nașterea micuțului Louis 

image
Kate Middleton, la scurt timp după nașterea prințului Louis

Citește și

Kate Middleton nu şi-a ales bine ţinuta! Apariţie dezastruoasă a Ducesei de Cambridge

De ce preferă Kate Middleton ținutele verzi. Este obsedată de această nuanță

foto front 1 pisica instagram jpg
FotoJet jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
image 287 jpeg
Delta 1 jpg
image
image
image
image
door 1590024 1920 jpg
foto   turist lovit stanca jpg
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg