La 54 de ani, a făcut 2,8 milioane de euro din jafuri!


    Kim Farry îşi arată prada de lux
Kim Farry îşi arată prada de lux

Este spaima magazinelor din Marea Britanie. Kim Farry (54 de ani) a reuşit să fure bunuri în valoare de milioane de euro în 45 de ani. Pentru asta, a făcut puşcărie de 5 ori şi a avut peste 30 de condamnări.

Kim Farry e deja o “celebritate” pentru că a reuşit să adune peste 2,8 milioane € (12,4 milioane de lei) în cei 45 de ani de “carieră” de hoa-ţă. Câştiga circa 6.000 € (26.600 de lei) pe lună din jafuri, până recent. Kim a avut o viaţă de film. La 9 ani s-a apucat de furat, iar la 14 ani a fost exmatriculată de la şcoală. De la 16 ani s-a decis ca hoţia să devină principala sa “meserie”.

Ca atare, şi-a pus imaginaţia la lucru, folosind diferite peruci, ochelari ş.a. pentru a evita să fie prinsă. Dădea spargeri numai în magazine de firmă de unde fura haine pe care le vindea apoi la jumătate de preţ.

Păstra numai articolele care îi plăceau mai mult, iar cu banii primiţi din vânzarea celorlalte avea o viaţă de lux. Din această cauză, ea a fost supranumită  “Regina furturilor din magazine”. Mamă singură a şase copii, Kim spune că regretă tot ce a făcut şi se jură că de acum se lasă de jafuri. Vrea să fie în libertate ca să aibă grijă de fiica cea mică, în vârstă de 14 ani.

“Fur încă de când eram copil şi altceva nu ştiu să fac. Sunt doar o femeie de afaceri, numai că nu în sensul bun”, a declarat femeia. În prezent, Kim trăieşte dintr-un  ajutor social de 350 € (1.500 de lei) pe săptămână. A primit şi un apartament pentru care nu plăteşte chirie. Ea nu concepe să se angajeze nicăieri, dacă salariul nu depăşeşte suma de 1.400 € (6.200 de lei) pe săptămână.

A fost condamnată de 30 de ori pentru furturi, de cele mai multe ori fiind pedepsită să facă muncă în folosul comunităţii. A fost însă trimisă şi la puşcărie de cinci ori. În total, a fost privată de libertate circa 30 de luni. 

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
cub mircea baniciu png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg