Leșinul Angelei Merkel: Misterul a fost dezvăluit

Ultima actualizare:

    Leșinul Angelei Merkel a fost infirmat de apropiații ei, care au clarificat problemafoto: Hepta
Leșinul Angelei Merkel a fost infirmat de apropiații ei, care au clarificat problemafoto: Hepta

Știrea că Angela Merkel (61 de ani) ar fi leșinat într-un restaurant a fost subiectul zilei de duminică (26 iulie) în presa românească și străină. La numai o zi de la incident, leșinul Angelei Merkel a fost desființat. Sursele spun că informațiile conform cărora cancelarul german ar fi clacat din cauza oboselii ar fi false.

Se pare că leșinul Angelei Merkel ar fi fost, de fapt, un incident nefericit. Contrar informațiilor circulate în presă cum că oboseala ar fi învins-o pe una dintre cele mai puternice femei ale lumii, sursele apropiate au dezvăluit adevărul. Scaunul pe care era așezat cancelarul german ar fi avut un defect, iar din această cauză s-ar fi rupt. Astfel, Angela Merkel a căzut din cauza rupturii, dar nu a leșinat, potrivit breitbart.com.

Leșinul Angelei Merkel, motiv de îngrijorare

Leșinul Angelei Merkel, așa cum presa a presupus că s-ar fi întâmplat, a fost un motiv de îngrijorare pentru apropiații politicianului, despre care s-a crezut că ar avea probleme de sănătate. Angela a căzut de pe scaun într-un restaurant în timpul unei opere din cadrul „Festivalului Bayreuth” și, deși s-a ridicat foarte repede pe propriile picioare, au existat zvonuri că aceasta ar avea anumite probleme de sănătate. Mai mult, presa străină a scris că oboseala, dezhidratarea și epuizarea psihică și fizică ar fi învins-o pe Angela. Cu toate acestea, cancelarul german nu a confirmat aceste zvonuri. Mai mult, după sfârșitul operei în timpul căruia ar fi avut loc leșinul Angelei Merkel, aceasta a declarat pentru presă că i-a plăcut foarte mult spectacolul.

Leșinul Angelei Merkel: Cancelarul german a mai avut un astfel de episod anul trecut

„Leșinul” Angelei Merkel de anul acesta nu a fost un incident izolat. Anul trecut, cancelarul german a avut un episod asemănător în timpul unui interviu acordat postului de televiziune ZDF. Angela a trebuit să întrerupă interviul deoarece se simțea amețită, însă și-a revenit imediat după ce a mâncat și a băut puțină apă. Apoi, aceasta a continuat discuțiile cu presa și chiar a participat la adunarea anuală cu media după ce a finalizat seria de interviuri din acea zi, potrivit reuters.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net