Lovitura primită de Obama din partea fratelui. Anunţul făcut îl va înfuria pe şeful SUA

image
Barack Obama nu se aștepta la asta din partea fratelui său vitregFoto Getty

Este aproape de necrzut că după atâtea replici și gafe umilitoare, Donald Trump nu doar că încă se află în cursa pentru președinția Statelor Unite, dar chiar are mari șanse de a obține titulatura de lider la Casa Albă. Mai mult decât atât, fratele vitreg al lui Barack Obama a anunțat oficial că îl susține pe Trump.

Într-un interviu, Malik Obama (58 de ani), fratele vitreg al actualului președinte american, a anunțat că își va oferi votul pentru Donald Trump, candidatul din partea Partidului Republican, deoarece "vorbește cu sufletul", după cum relatează DailyMail.co.uk

"Să facem America din nou măreața este un slogan grozav, mi-ar plăcea să-l întâlnesc pe Trump", a declarat Malik Obama. Anunțul ar putea să aibă un efect negativ asupra imaginii lui Barack Obama care a declarat public că va vota cu Hillary Clinton, dorind ca aceasta să îi ia locul. 

image
Malik Obama, fratele vitreg al lui Barack Obama, va vota cu Trump

Malik locuiește într-o zonă rurală din Kenya, dar încă are dreptul de a vota în statul american Maryland. Totodată, el nu are de gând să calce pe urmele fratelui său când vine vorba de politică, fiind un mare critic al lui Clinton. El îi consideră pe clinton și pe fratele său responsabili pentru moartea dictatorului libian, Colonelul Muammar Gaddafi, care i-a fost unul dintre cei mai buni prieteni. 

În 2012, Malik chiar i-a dedicat o biografie lui Gaddafi despre care spunea că "a făcut din această lume un loc mai bun". "Mă simt ca un Republican acum deoarece ei nu susțin căsătoria între persoane de același sex, ceea ce-mi convine." 

trump jpeg
Donald Trump nu a ezitat să scrie un comentariu pe Twitter referitor la anunțul lui Malik

Imediat după ce a auzit vestea că fratele vitreg al lui Barack Obama îi susține candidatura, nu a ezitat să scrie un comentariu pe contul său de Twitter: "Fratele președintelui Obama, Malik, tocmai a anunțat că va vota pentru mine. Probabil n-a fost tratat prea bine de președinte, ca restul lumii."

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
usa hot apartament
Mahdavikia jpg
image
image
image
image
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg
Regele Charles cu ochii in lacrimi la funeraliile reginei Elisabeta  Foto Gettyimages jpg
FotoJet jpg
Ligia Deca, noul ministru al educației Sursă foto: UN Photo