Macron și Trudeau, surprinși bârfindu-l pe Trump, la Palatul Buckingham! Nu știau că sunt filmați

image
Justin Trudeau și Emmanuel Macron au fost filmați în timp ce glumeau pe seama lui Donald TrumpFoto: AFP

Emmanuel Macron și Justin Trudeau au fost filmați în timpul unei conversații private la Palatul Buckingham, în timp ce îl bârfeau pe președintele american Donald Trump, în compania Prințesei Anne și a lui Boris Johnson.

Liderii din Canada și Franța au glumit pe seama comportamentului președintelui american, în prima zi a summitului NATO de la Londra. Donald Trump a vorbit marți (3 decembrie) cu reporterii mai bine de două ore. 

„A întârziat pentru că a lungit o conferință de presă care trebuia să dureze 40 de minute”, le-a spus Justin Trudeau lui Macron, Johnson și prințesei Anne, părând că nu știe că este auzit de jurnaliștii prezenți la summit.

Premierul Canadei nu a pronunțat explicit numele lui Trump, însă presa britanică scrie că despre el ar fi vorba. În înregistrare se aude cum premierul Marii Britanii îl întreabă pe președintele Franței râzând: „De aia ai întârziat?”, în contextul în care Emmanuel Macron și Donald Trump au participat la aceeași conferință de presă, potrivit tabloidului The Sun

Într-o altă parte a conversației, Justin Trudeau este auzit spunând: „La un moment dat vezi cum le pică fața membrilor echipei lui!”, iar interlocutorii săi încep să râdă pe seama afirmației acestuia.

Discuție aprinsă între Donald Trump și Emmanuel Macron

Donald Trump a avut o discuție extrem de tensionată cu Emmanuel Macron în privința viziunii liderului american asupra NATO și modul în care a gestionat confictul militar din Siria, în care a fost implicată Turcia. Presa britanică a notat faptul că liderul de la Casa Albă l-ar fi amenințat pe președintele francez, într-un mod foarte bizar, spunându-i: „Vrei niște luptători ISIS drăguți? Ți-i pot face cadou!”.

Citește și

Carmen Iohannis și Melania Trump, ținute extrem de diferite pentru dineul Reuninunii NATO, la Palatul Buckingham

Donald Trump, gest grosolan la Bruxelles. A împins un premier, ca să-și facă loc în față

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
soldati rusi
Robert Habeck FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg