Maia Sandu, live video în timp ce își face doza a treia de vaccin anti-covid

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a imunizat luni, 3 ianuarie, cu doza booster de vaccin împotriva COVID-19. Ea a transmis live, pe Facebook, de la sediul Policlinicii de Stat din Chişinău.

Maia Sandu s-a imunizat cu doza booster. Foto: Facebook
Maia Sandu s-a imunizat cu doza booster. Foto: Facebook

Maia Sandu s-a vaccinat cu doza booster (Pfizer) la şase luni de la rapel, aşa cum recomandă specialiştii din Republica Moldova, scrie Adevarul.ro. Pe 7 mai, Maia Sandu a făcut prima doză, cu Astra Zeneca. Șefa statului a explicat că a decis să se imunizeze cu doza booster pentru că este îngrijorată „de evoluţia pandemică la nivel de glob”.

Am văzut cu toţii tulpina Omicron, care se răspândeşte foarte repede. Presa internaţională spune că doar săptămâna trecută, în fiecare zi, câte 1 milion de oameni s-au îmbolnăvit cu varianta Omicron. Valul următor va ajunge foarte curând şi în R. Moldova, din păcate. Pentru că se răspândeşte atât de repede şi nu este posibil să ne protejăm, este tare important să ne vaccinăm. În primul rând îi îndemn pe cei care nu şi-au făcut nicio doză de vaccin. Nu ştiu câţi oameni trebuie să mai moară şi să îmbolnăvească grav, ca toată lumea să înţeleagă cât de importantă este vaccinarea şi cât de gravă este această pandemie”, a declarat Maia Sandu. 

Și Klaus Iohannis a făcut doza booster

În luna octombrie, preşedintele RTomâniei, Klaus Iohannis, a declarat că s-a vaccinat și el cu a treia doză de vaccin împotriva COVID-19. „Da, mi-am făcut doza a treia”, a spus Iohannis, răspunzând la o întrebare a jurnaliștilor pe această temă, fără să precizeze, însă, o dată exactă. Klaus Iohannis și-a făcut prima doză de vaccin în 15 ianuarie, când a fost lansată a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID în România. Vaccinarea cu cea de-a treia doză a început în țara noastră în data de 28 septembrie. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net