Maimuţa a înfiat un pui de tigru

Ultima actualizare:
Dolores se joacă cu puiuţul toată ziua
Dolores se joacă cu puiuţul toată ziua

Micuţul Billy este un pui de tigru orfan, care s-a născut într-o grădină zoologică din Carolina de Sud, SUA. Animăluţul nu se desprinde de Dolores, mama lui adoptivă.

Povestea bietului Billy a înduioşat tot parcul Myrtle Beach Safari din SUA. A fost părăsit de mamă, care a murit, la doar câteva ore după ce a fost adus pe lume. Însă drăgălaşul în dungi s-a încăpăţânat să rămână în viaţă. 

Îngrijitorii au făcut tot posibilul ca acesta să nu simtă lipsa ei, dar în zadar. Era atât de slăbit şi de sperios, încât se temeau că-l vor pierde. Auzindu-l cum plânge, Dolores, o femelă urangutan în vârstă de 15 ani, l-a primit în braţele ei ca pe propriul copil. Ca o mamă iubitoare, simpatica primată îl mângâie înainte de culcare, îl leagănă pe picioare şi se joacă cu el cât e ziua de lungă. Când se face ora mesei, maimuţa nu uită să-l hrănească cu biberonul. Billy se cuibăreşte liniştit în braţele mamei adoptive şi nu îi pasă că aceasta nu seamănă deloc cu el. 

Chiar dacă vârsta nu-i mai permite să facă tumbe prin ţarc, Dolores încearcă să ţină pasul cu năzdrăvanul Billy, ajuns deja la 5 luni de zile. Dacă puiul era mai mare, mami ar fi sfârşit în ghearele lui. 


    Dolores se joacă cu puiuţul toată ziua
Dolores se joacă cu puiuţul toată ziua
image
image
image
image
image
image
father 22194 1280 jpg
sala examen bac jpg
calendar ortodox 2021 31 mai sf mc ermie png
jln kșlț jpg
flame 580342 1280 jpg
pots 716579 1280 jpg