Masacrul din Orlando. O victimă a filmat împușcăturile

Ultima actualizare:
FBI-ul se ocupă de anchetă
FBI-ul se ocupă de anchetă

În primele ore ale dimineții de duminică, 12 iunie, istoria Americii a fost marcată de cel mai sângeros masacru rezultat în urma unui atac armat. Cel puțin 50 de persoane au fost ucise și alte 53 au fost rănite de către un tânăr înarmat care a pătruns într-un club dedicat homosexualilor. Atacul lui a fost considerat unul terorist, iar bărbatul, identificat drept Omar Mateen (29 de ani), a premeditat totul.

Una dintre victime, Amanda Alvear (25 de ani), filma atmosfera din club în momentul în care atacatorul a pătruns în incinta localului "Pulse". Fata a continuat să-și folosească telefonul și, fără a-și da seama de ceea ce avea să se întâmple, a surprins pe cameră și momentul în care Mateen a început să tragă cu arma. Tânăra este una dintre cele 50 de persoane care și-au pierdut viața în noaptea tragică, iar ultima ei acțiune înainte de a-și da sfârșitul a fost să publice pe Snapchat un video tulburător, notează Daily Mail.

În timpul nopții, Amanda a  împărtășit cu prietenii de pe Internet mai multe filmulețe în care a surprins atmosfera din club, muzica ritmată și sute de oameni care se distrau de minune. Cine ar fi spus că totul avea să se transforme într-un film de groază doar câteva minute mai târziu?!


    FBI-ul se ocupă de anchetăFoto: Getty
FBI-ul se ocupă de anchetăFoto: Getty

Clipul a fost apoi distribuit și pe Facebook de Brian, fratele victimei, alături de mesajul: "Da, aceasta este Amanda. Realiza o poveste a nopții în club pentru Snapchat-ul ei și a fost ultima dată când cineva a văzut-o. După aceea, a mai răspuns doar la un apel telefonic." Înainte de a avea confirmarea că sora lui și-a pierdut viața, a aflat că aceasta se ascundea în baie alături de alți ostatici.

Amanda Alvear era studentă la Universitatea din Florida și învăța pentru a ajunge asistentă medicală. În noaptea fatidică era în club pentru a se distra alături de prietenii ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net