Meghan Markle a dezvăluit ce gest romantic a făcut Prințul Harry în ziua nunții

Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle în data de 19 mai, la Castelul Windsor
Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle în data de 19 mai, la Castelul Windsor

Ziua nunții este una la care mai toate femeile visează și pe care și-o imaginează încă din copilărie. Puține au însă șansa de a se căsători cu un prinț, dar Meghan Markle a intrat pe această listă scurtă.

Fosta actriță și Prințul Harry au avut parte de o nuntă de vis în urmă cu cinci luni, iar de curând au anunțat că vor deveni părinți. Deși a trecut aproape jumătatea de an de la momentul în care întreaga lume și-a îndreptat ochii către ceremonia din Marea Britanie, detalii emoționante ies și acum la iveală.

Cu ocazia lansării unei expoziții la Palatul Windsor, unde apar rochia de mireasă a lui Meghan și o replică a costumului purtat de Harry în ziua cea mare, ducesa de Sussex "a dat din casă" și a mărturisit ce gest romantic a făcut cel care i-a devenit soț, chiar cu câteva ore înainte de a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu. Acesta a ținut să adauge o notă personală întregii ceremonii și a avut grijă să aleagă chiar el o parte din florile pentru buchetul miresii.


    Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle în data de 19 mai, la Castelul WindsorFoto: Getty
Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle în data de 19 mai, la Castelul WindsorFoto: Getty

"Buchetul a fost făcut numai din flori pe care le iubim. Avem o mică grădină aici, pe care am plantat-o toamna trecută, și ceea ce cred că a fost cu adevărat special este că Harry a mers și a ales câteva flori pe care le-a adăugat în buchetul meu, ceea ce a fost foarte frumos și cu o însemnătate aparte", a mărturisit Meghan Markle, citată de Mirror, în timp ce soțul ei a dezvăluit că în buchet au fost și flori de nu-mă-uita, ca un tribut pentru mama lui, regretata Prințesă Diana, care și-a pierdut viața în urmă cu 21 de ani.

Buchetul de mireasă al lui Meghan a ajuns la Westminster Abbey, pe mormântul Soldatului Necunoscut. Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în 19 mai.

Citește și:

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au certat în public la nunta Prinţesei Eugenie

S-a aflat! De ce Meghan Markle poartă mereu pantofi cu toc

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
andreea marin
cub Andreea Perju png
cub lensa animat gif
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub camelia șucu (1) png
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg