Meghan Markle a oferit iarb─â la prima ei nunt─â. Detalii despre ceremonia pe care ducesa ar vrea s─â o uite

29 decembrie 2018
image
Meghan Markle este dur criticat─â pentru decizia de a servi iarb─â la prima sa nunt─âfoto: Getty

Meghan Markle a avut o nunt─â de vis ├«n mai 2018, c├ónd s-a c─âs─âtorit cu Prin┼úul Harry, iar elegan┼úa ┼či simplitatea au fost cuvintele cheie c├ónd a venit vorba despre ┼úinute ┼či decora┼úiuni. Dar a fost ┼či una foarte diferit─â de prima ei nunt─â, din 2011, cu produc─âtorul american Trevor Engelson. Detaliile dezv─âluite de jurnali┼čtii britanici vor fi cu siguran┼ú─â pe neplacul familie regale britanice, a c─ârei etichet─â impune o anumit─â conduit─â.

Meghan Markle, pe atunci ├«n v├órst─â de 30 de ani, s-a c─âs─âtorit cu Trevor Engelson, de 34 de ani, ├«n septembrie 2011, ├«n Jamaica, la un faimos hotel de lux, preferat de vedete ┼či bog─âta┼či. Ca ┼či la nunta cu Harry, fosta actri┼ú─â s-a ocupat de fiecare detaliu, inclusiv de achizi┼úionarea a unei cantit─â┼úi de marijuana suficient─â pentru a ajunge celor 100 de invita┼úi. Mici s─âcule┼úi au fost inclu┼či ├«n pungile cu cadouri preg─âtite pentru cei prezen┼úi la ceremonie, iar Meghan a fost cea care a venit cu ideea, a┼ča cum confirm─â o serie de emailuri trimise unei prietene, conform dailymail.co.uk.

"Le-am comandat deja. ┼×i unele mici pentru iarb─â pe care scrie ┬źShhh┬╗", spune Meghan ├«ntr-un mesaj c─âtre prietena care a ajutat-o pe viitoarea duces─â s─â g─âseasc─â pungile de cadouri. ┼óig─ârile cu iarb─â, ├«n jur de 200, au fost rulate de un amic ┼či de miri, chiar ├«n apartamentul lor. 

"Meghan s-a g├óndit c─â asta va face ca nunta s─â r─âm├ón─â ├«n amintirea invita┼úilor ┼či le va ar─âta c─â are o latur─â glumea┼ú─â", a povestit un apropiat al acesteia. Mai mult, surse au declarat c─â Meghan nu a folosit niciodat─â droguri, mai ales c─â ├«n familia ei exist─â oameni care au consumat canabis ┼či cocaina ┼či nu a vrut s─â ajung─â ca ei. Nici la petreceri nu consuma iarb─â ┼či prefera s─â bea ┼čampanie ┼či vin rose.

Meghan ┼či fostul so┼ú riscau chiar ┼či ├«nchisoarea dac─â erau prin┼či cu iarb─â

Totu┼či, ideea de a oferi iarb─â invita┼úilor a fost ceva complet nebunesc, chiar dac─â nu Meghan a cump─ârat-o, iar sarcina a fost ├«ncredin┼úat─â unui angajat al hotelului. ├Än primul r├ónd, a cump─âra iarb─â ├«n Jamaica poate fi foarte periculos, datorit─â incidentelor violente care au loc ├«n zonele unde se vinde ├«n Ocho Rios, sta┼úiune unde se afl─â hotelul Jamaica Inn. Mai mult, Meghan ┼či so┼úul ei de atunci s-au pus ├«n pericol de a fi aresta┼úi, amenda┼úi ┼či chiar condamna┼úi la ├«nchisoare, pentru c─â ├«n 2011 era ilegal s─â oferi iarb─â. ├Äns─â str─âini nu erau niciodat─â ancheta┼úi pentru c─â procurau iarb─â, iar un invitat a declarat c─â cei doi probabil nu s-au g├óndit la riscurile legale. 

Familia regal─â britanic─â a criticat mereu consumul de iarb─â

Desigur, pentru Meghan erau vremuri diferite, pe atunci era "un spirit liber", cum s-a autodescris. Nu ar fi crezut c─â mariajul ei cu Engelson ar fi durat doar doi ani ┼či c─â ar fi ajuns s─â se c─âs─âtoareasc─â cu un prin┼ú, iar gesturile ei vor fi atent urm─ârite. Nici c─â va trebui s─â se supun─â unei etichete riguroase. 

Chiar socrul ei, Prin┼úul Charles a criticat consumul de canabis ┼či, c├ónd Prin┼úul Harry a fost prins fum├ónd iarb─â la 16 ani, ├«n 2011, tat─âl lui l-a trimis la un centru de reabilitare. Mai mult, Charles era cunoscut pentru campaniile ├«mpotriva drogurilor, ca ┼či William ┼či Kate Middleton. 

Unii invitaţi la nuntă au făcut baie goi în mare

Dar mai sunt ┼či alte p─âr┼úi ale nun┼úii din 2011 pe care Meghan le-ar vrea uitate. Dup─â ce ea ┼či Engleson s-au c─âs─âtorit legal ├«n Beverly Hills, cei doi au planificat un weekend ├«ntreg pentru cei 100 de invita┼úi ├«n Jamaica. Dup─â ceremonia religioas─â de s├ómb─ât─â seara, nunta┼čii au renun┼úat la rochii ┼či costume pentru a se ├«mbr─âca ├«n ┼úinte de plaj─â, iar cei mai curajo┼či au f─âcut baie goi ├«n ocean. ├Än timpul zilei, Meghan a umblat ├«n bikini minisculi, care i-au pus ├«n eivden┼ú─â corpul perfect ┼či a f─âcut b─âuturi pentru invita┼úii cu care a jucat tot felul de jocuri pe plaj─â, care cu siguran┼ú─â nu ar fi potrivite pentru un membru al familiei regale. 

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
bobonete jpg
image png
image png
3dragusanu bassam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
balustrada otopeni1 jpeg
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg