Meghan Markle e gravidă cu gemeni? Fanii cred ca au dovada

Ultima actualizare:

    Meghan Markle va naște în primăvară
Meghan Markle va naște în primăvară

Meghan Markle va naște pentru prima oară în martie, iar bebelușul este așteptat nu doar de ea și Prințul Harry, ci de o lume întreagă. Toți se întreabă dacă va fi fetiță sau băiat, ce nume va purta și cum va fi botezul viitorului membru al familiei regale britanice. Iar unii chiar cred ca Meghan va aduce pe lume gemeni și au și dovezi, spun ei, incontestabile.

Casele de pariuri au fost nevoite chiar să ceară oamenilor să nu mai pună pariu pe faptul că Meghan Markle va avea gemeni, după o adevărată invazie, luna trecută, susțin jurnaliștii de la mirror.co.uk. Asta nu a oprit fanii să fie convinși că fost actriță de 37 de ani și Prințul Harry vor fi nevoiți să cumpere două pătuțuri în noua lor casă de la Frogmore. 

Mai mult, se pare că surse apropiate cuplului cred că familia regală va avea doi membrii noi, nu unul, și una dintre ele chiar a pus pariu. 

Presa britanică mai notează că nu e ceva rar ca femeile peste 35 de ani să aducă pe lume gemeni. ”Pentru mamele de 20 și ceva de ani, există o șansă de 1 la 16 de a avea gemeni. Pentru mamele în 35 și 39 de ani, una din cinci sarcini e gemelară. Totul vine de la hormoni. Există șanse mai mari să ai mai multe ovule eliberate în timpul menstruației”, scrie siteul BabyCentre 

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 24 februarie capul sfantului ioan botezatorul icoana de  sorin vintzeanu jpeg
pizza politie pixabay jpg
Dorin Cioaba regele romilor FOTO www turnulsfatului ro jpeg
durere cap ochi jpg
extrageri loto
4 front 1 jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
front marte 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net