Meghan Markle e gravidă cu gemeni? Fanii cred ca au dovada


    Meghan Markle va naște în primăvară
Meghan Markle va naște în primăvară

Meghan Markle va naște pentru prima oară în martie, iar bebelușul este așteptat nu doar de ea și Prințul Harry, ci de o lume întreagă. Toți se întreabă dacă va fi fetiță sau băiat, ce nume va purta și cum va fi botezul viitorului membru al familiei regale britanice. Iar unii chiar cred ca Meghan va aduce pe lume gemeni și au și dovezi, spun ei, incontestabile.

Casele de pariuri au fost nevoite chiar să ceară oamenilor să nu mai pună pariu pe faptul că Meghan Markle va avea gemeni, după o adevărată invazie, luna trecută, susțin jurnaliștii de la mirror.co.uk. Asta nu a oprit fanii să fie convinși că fost actriță de 37 de ani și Prințul Harry vor fi nevoiți să cumpere două pătuțuri în noua lor casă de la Frogmore. 

Mai mult, se pare că surse apropiate cuplului cred că familia regală va avea doi membrii noi, nu unul, și una dintre ele chiar a pus pariu. 

Presa britanică mai notează că nu e ceva rar ca femeile peste 35 de ani să aducă pe lume gemeni. ”Pentru mamele de 20 și ceva de ani, există o șansă de 1 la 16 de a avea gemeni. Pentru mamele în 35 și 39 de ani, una din cinci sarcini e gemelară. Totul vine de la hormoni. Există șanse mai mari să ai mai multe ovule eliberate în timpul menstruației”, scrie siteul BabyCentre 

cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
Horoscop dragoste webp
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
FotoJet (2) jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg