Melania nu se mai ascunde. Cum a reacționat când a văzut-o pe Ivanka lângă Donald Trump

image
După scurtul ei discurs, Ivanka și-a ocupat locul în rândul susținătorilor lui Trump, departe însă de președinte și de soția acestuia

Scene stânjenitoare la evenimentul de acceptare a candidaturii lui Donald Trump la președinția SUA. Protagonistele au fost cele mai importante femei din viața actualului președinte, soția Melania (50 de ani) și fiica Ivanka (38 de ani). La numai câteva ore după ce fosta prietenă a primei doamne a făcut dezvăluiri despre relația încordată dintre cele două, Melania și Iavanka nici măcar n-au mai mimat buna înțelegere.

Dimpotrivă, Melania Trump și-a dat ochii peste cap și a făcut o grimasă de dezgust imediat după ce a salutat-o pe Ivanka, pe scena Convenției Naționale a Republicanilor, amenajată în curtea Casei Albe.

Totul a durat câteva secunde, suficient însă ca rețelele sociale să ia foc și, în loc să se discute despre superba rochie Valentino purtată de prima doamnă (de fapt, și rochia a stârnit o adevărată furtună pe Twitter), să se analizeze la milisecundă întâlnirea dintre cele două. Comentatorii de pe Twitter s-au întrecut în ironii:

”Melania tocmai și-a dat ochii peste cap după ce a salutat-o pe Ivanka.”

”Melania i-a aruncat Ivankăi o privire prin care-i transmitea: te plac numai pentru că sunt nevoită s-o fac.”

Melania și Donald Trump erau deja pe scenă, când Ivanka a rostit câteva cuvinte la pupitrul instalat în fața lor, apoi s-a întors să-i salute și să se așeze în rândul susținătorilor. Melania a întâmpinat-o cu un zâmbet de catalog, însă câteva fracțiuni de secundă mai târziu zâmbetul s-a transformat în grimasă, iar privirea i-a devenit de gheață.

image
Ivanka, în umbra Melaniei la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, în ianuarie 2017

Incidentul vine la numai câteva ore după ce au fost făcute publice, în avanpremieră, câteva fragmente dintr-o carte semnată de Stephanie Winston Wolkoff, odinioară cea mai bună prietenă a primei doamne de la Casa Albă.

Melania ar fi încercat s-o scoată pe Ivanka din pozele oficiale, la învestirea lui Trump

Wolkoff vorbește în cartea ei despre ”Operațiunea Opriți-o pe Ivanka”, care ar fi fost pusă la cale de Melania pentru a o împiedica pe fiica lui Donald Trump să apară în pozele de la învestirea soțului ei, în ianuarie 2017.

Se pare că prima doamnă s-ar fi implicat personal în amenajarea scenei pe care Trump urma să fie învestit președinte al SUA, astfel încât Ivanka să nu fie în raza obiectivelor aparatelor de fotografiat.

Citește și:

Cine este bărbatul care a făcut-o pe Melania Trump să zâmbească sincer chiar în prezența lui Donald

Având în vedere experiența ei cu evenimentele de anvergură, precum Met Gala, Wolkoff a dat o mână de ajutor la organizarea ceremoniei de învestire și a stabilit, împreună cu Melania, unde vor fi amplasate camerele de filmat și scaunele pentru membrii familiei. În cele din urmă, Ivanka a fost așezată în spatele Melaniei și, într-adevăr nu s-a aflat în prim planul imaginilor de la ceremonia de învestire.

image
Ivanka, în umbra Melaniei la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, în ianuarie 2017foto: Getty Images

Cartea semnată de Wolkoff confirmă toate speculațiile care au circulat de-a lungul anilor despre relația tensionată dintre Melania și Ivanka, care ar fi fost tot timpul în competiție.

Soția și fiica cea mare a lui Donald Trump au avut grijă să nu se intersecteze prea mult nici la Casa Albă. Ivanka Trump, care ocupă funcția de consilier al tatălui ei, are biroul în Aripa de Vest, în vreme ce Melania lucrează în Aripa de Est. Cele două nu au colaborat niciodată la vreun eveniment și n-au fost văzute împreună decât acolo unde protocolul o cerea.

Citește și:

Ce diferență între Ivanka Trump și fiica lui Putin sau fata președintelui turc Erdogan!

Cartea ”Melania and Me: My Years as Confidant, Advisor and Friend to the First Lady” / ”Eu și Melania: anii în care am fost confidenta, sfătuitoarea și prietena primei doamne”, semnată de Stephanie Winston Wolkoff va fi lansată la 1 septembrie și are la bază înregistrări secrete din perioada în care autoarea și Melania Trump erau foarte apropiate.

Citește și:

Cele mai bune glume după ce Melania Trump a ales o rochie verde pentru Convenția Republicană

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
buzau cules prune livada png
DIICOT - main
image
image
image
image
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg