Melania Trump, enervată la culme de soțul ei. Ce gest i-a trădat sentimentele


    Situație tensionantă între Melania și Donald TrumpFoto: EPA
Situație tensionantă între Melania și Donald TrumpFoto: EPA

Relația dintre Melania și Donald Trump a fost îndelung dezbătută în ultimul an, mai ales după ce magnatul a fost ales președintele SUA. Fiecare gest al lor este întors pe toate părțile, comentat și dezbătut de oamenii neavizați, care îi pot evalua doar subiectiv, cât și de experții în limbajul corporal, care nu au avut cuvinte de laudă la adresa celor doi.

Cu ocazia vizitei oficiale a președintelui american în Israel, începută luni, 22 mai, Donald și Melania Trump au fost din nou în centrul atenției. Cei doi au fost întâmpinați cu covorul roșu pregătit de către Benjamin Netanyahu, premierul israelian, și soția acestuia, Sara. 

După ce în Arabia Saudită, Melania și Ivanka Trump au încălcat normele și nu au avut capul acoperit, iată că fostul model sloven a intrat din nou în gura presei, după ce a făcut un gest ciudat față de soțul său, care a trădat animozitatea dintre ei. Pesemne că Donald a enervat-o la culme pe consoarta sa, cu doar câteva momente înainte de aterizarea avionului prezidențial, căci altfel nu am putea explica modul în care aceasta l-a respins când a vrut să o ia de mână.

Chiar dacă asupra lor erau ațintiți sute de ochi și aparatele multor fotografi, Melania nu s-a putut abține și i-a dat peste mână lui Trump atunci când a vrut să o atingă. În timp ce premierul Israelului și soiția lui mergeau în aceeași linie cu magnatul american, prima doamnă era câțiva pași mai în spate.

Nu este pentru prima dată când Melania își arată sentimentele față de Donald Trump. Mimica și gestica pe care încearcă să le ascundă, dar care sunt deseori surprinse de jurnaliști trădează o stare evidentă de disconfort.

oana zavoranu si sotul
cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub ravan popescu png
carina veghiu jpg
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg