Melania Trump l-a cucerit pe Vladimir Putin. Uite cum o privește liderul rus!

simeon stalpnicul png
Melania Trump a purtat o rochie albă retro la cina de la Summitul G20foto: EPA

Summitul G20 de la Hamburg a prilejuit prima întâlnire dintre Vladimir Putin și Donald Trump. Dacă în timpul zilei, discuțiile au fost serioase, despre situația din Siria și Ucraina, dar și despre presupusa implicare a lui Putin în alegerile din SUA, seara în scenă a intrat Melania Trump.

După o zi de vineri tensionată la Hamburg, în care prima doamnă a SUA a fost consemnată la hotelul din Hamburg din pricina manifestanților antiglobalizare, seara atmosfera s-a mai destins, iar soții Trump au participat mai întâi la un concert simfonic, apoi la o cină oferită tuturor liderilor lumii participanți la Summitul G20.

simeon stalpnicul png
La concertul simfonic, Melania și Donald Trump s-au întreținut cu Brigitte și Emmanuel Macronfoto: AFP

Cum la cină regula a fost ca soții să se așeze la masă separați, Melania Trump a avut surpriza să-l aibă ca partener pe liderul rus Vladimir Putin. Probabil organizatorii evenimentului au ținut cont, când au luat această decizie, de faptul că prima doamnă a SUA vorbește fluent cinci limbi străine, printre care germana, cunoscută și de președintele Rusiei.

În tot cazul, dacă judecăm după limbajul corporal al celor doi, alegerea a fost extrem de inspirată. Putin și Melania Trump au vorbit tot timpul, s-au privit în ochi, au gesticulat și și-au zâmbit larg. Divorțat din 2013, după o căsnicie de 30 de ani, Vladimir Putin este foarte rezervat în declarații despre viața sa personală, iar subiectul este considerat tabu în presa din Rusia.

Melania a purtat o rochie albă, midi, fără umeri, cu franjuri de sus până jos, în stilul anilor ’20. Privirea lui Putin spune totul despre puterea de seducție a soției lui Donald Trump, păstrată intactă la 47 de ani.

simeon stalpnicul png
Melania Trump a zâmbit cu toată gura în tipul discuțiilor cu Putinfoto: AFP

simeon stalpnicul png
Putin a privit-o cu admirație nedisimulată pe Melania Trumpfoto: EPA

simeon stalpnicul png
La câteva scaune distanță se afla cancelarul Angela Merkel, dar atmosfera nu era așa animată în acea zonă a meseifoto: AFP
Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
Coloană de tancuri ucrainene în timpul unei ofensive în Ucraina AFP PHOTO / UKRAINIAN MINISTRY OF DEFENCE
Burleanu
image
image
image
image
grasime corporala
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay