Miliardarul John Paulson şi-a obligat soţia româncă să stea la masă cu amanta


    John şi Jenny Paulson  aveau probleme  în căsnicie de 15 aniFotografii: Profimedia/Instagram
John şi Jenny Paulson aveau probleme în căsnicie de 15 aniFotografii: Profimedia/Instagram

Umilinţă! Asta chiar că le întrece pe toate! John Paulson, 65 de ani, a invitat-o pe soţia lui, Jenny, 50 de ani, la o masă în oraş cu doar câteva zile înainte să depună actele de divorţ. Conform tabloidului american New York Post, la acelaşi eveniment a fost prezentă şi amanta Alina de Almeida, 33 de ani, cu care miliardarul avea deja o relaţie stabilă.

Vestea că miliardarul John Paulson, 65 de ani, divorţează de soţia lui, Jenny (Zaharia) Paulson, 50 de ani, după 21 de ani de căsnicie a şocat SUA. Cei doi nu au semnat un contract prenupţial şi românca originară din Galaţi, care a născut două fiice, pe Giselle şi Danielle, speră să câştige în instanţă jumătate din averea de 5,4 miliarde de dolari a soţului ei. Deşi ştia că este înşelată cu diferite tinerele şi de 15 ani trăia practic despărţită de soţul ei, românca nu se aştepta ca acesta să divorţeze. Conform publicaţiei NY Post, Paulson s-a cuplat cu de Almeida în această vară şi a fost văzut cu ea la vila familiei din Hamptons şi apoi în apartamentul de lux din Olympic Tower, Manhattan. Alina de Almeida şi-a terminat studiile de nutriţie în cadrul Spitalului Presbiterian, după ce a absolvit cursurile Colegiilor Columbia şi Cornell. Românca a trebuit să îi înghită fostului ei soţ o ultimă umilinţă în urmă cu doar câteva zile înainte ca acesta să depună actele de divorţ. Ea l-a însoţit pe John Paulson la Gala decernării premiului Alexander Hamilton pentru 2021, din partea Institutului din Manhattan, la restaurantul Cipriani, din New York.


    Alina de Almeida, 33 de ani,  invitată de miliardar în  ”lumea bună a bogătaşilor”
Alina de Almeida, 33 de ani, invitată de miliardar în ”lumea bună a bogătaşilor”

La acelaşi eveniment, la doar câteva scaune distanţă a fost adusă şi Alina de Almeida, care îşi făcea astfel debutul în ”lumea bună a miliardarilor americani”. Jenny a fost secretara omului de afaceri, care s-a îmbogăţit în timpul crizei financiare din 2008, exploatând căderea pieţei imobiliare. Cei doi nu au semnat un contract prenupţial, trăiesc separat de 15 ani şi au două fiice împreună. Actele de divorţ au fost depuse luni la un tribunal din Suffolk County, statul New York. Conform NY Post, Paulson are în conturi 4,7 miliarde de dolari şi deţine un conac în New York, cumpărat în 2004 cu 14,7 milioane $, o proprietate în Southampton, de 41 milioane $, şi o casă în Aspen, achiziţionată în 2010 cu 24,5 milioane $.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
Sandip Brahmin jpeg
alex piturca cristina ich jpeg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
Frații Tate sosesc la sediul DIICOT din București pentru a asista la percheziția informatică asupra dispozitivelor ridicate de procurori. FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre
madalina manole facebook jpg