Moarte cruntă! Elefant, plângând în ultimele clipe din viață

Ultima actualizare:

    Caz revolatător în IndoneziaFoto: AP
Caz revolatător în IndoneziaFoto: AP

Actriviștii pentru drepturile animalelor au lansat un atac dur la adresa grădinii zoologice Bandung, din Provincia Java de Est (Indonezia). Peste 10.000 de persoane au semnat o petițe împotriva grădinii zoologice, după ce imagini cutremurătoare cu un elefant Sumatran pe moarte au făcut înconjurul Internetului.

Caz revoltător! Grădinile zoologice din Indonezia mai sunt numite și „grădinile morții”, scrie cotidianul britanic Mirror. Și asta pentru că acolo, animalele sunt tratate inuman. Elefantul Yani a plâns înainte să moară, iar imaginile cu ea a înduioșat mii de oameni.

Heartbreaking Moment Elephant 'Sheds Tears' Before Dying At Indonesia's Bandung Zoo. Dreadful. https://t.co/aeNhA2Dq3w— David Vance (@DVATW) 12 mai 2016

Heartbreaking Moment Elephant 'Sheds Tears' Before Dying At Indonesia's Bandung Zoo. Dreadful. https://t.co/aeNhA2Dq3w

Femela a fost ținută în lanțuri până în ultimele clipe. Îngrijitorii au mutat-o din cușca murdară în care stătea după ce s-a îmbolnăvit grav săptămâna trecută. 

În ciuda eforturilor de a salva elefantul, Yani nu a supraviețuit. Imaginile cu ea plângând înainte să moară i-au înfuriat pe iubitorii de animale din lumea întreagă. 

Yani a fost neglijată mai bine de un an, niciun veterinar nu a vizitat-o în tot acest timp, iar ea s-a îmbolnăvit. A fost deschisă o investigație cu privire la cauza morții elefantului. Îngrijitorii grădinii zoologice susțin că au făcut tot ce au putut pentru Yani, că i-au administrat tratamentul recomandat de veterinari, însă martorii îi contrazic.

Elefanții Sumatran sunt pe cale de dispariție și sunt protejați de lege. WWF (World Wide Fund for Nature) estimează că mai există doar 2.800 de exemplare în sălbăticie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net