Mobilizare impresionant─â ├«n Texas! Locuitorii salveaz─â via╚Ťa ╚Ťestoaselor paralizate din cauza temperaturilor extreme

18 februarie 2021
image
3.500 de ╚Ťestoase au fost salvate de locuitorii Texasului Surs─â foto: Captur─â video

Imagini dezolante ├«n Texas! Mii de ╚Ťestoase e╚Öuate pe coastele statului american Texas din cauza frigului sunt salvate de localnicii care se confrunt─â cu una dintre cele mai grele ierni din ultimul deceniu. Locuitorii s-au mobilizat pentru a salva via╚Ťa animalelor paralizate din cauza frigului neobi╚Önuit.

Localnicii, dintre care unii nu au c─âldur─â sau alte utilit─â╚Ťi de baz─â ├«n case din cauza gerului neobi╚Önuit, salveaz─â ╚Ťestoase marine e╚Öuate pe coaste, ÔÇ×amor╚Ťite de frigÔÇŁ, ╚Öi le duc ├«ntr-un centru dintr-un ora╚Ö turistic din sudul Texasului, informeaz─â Hotnews.ro. 

Ed Caum, directorul executiv al South Padre Island Convention and Visitors Bureau, a declarat c─â oamenii ajung la centru cu camioane pline cu ╚Ťestoase. Centrul a ├«nceput s─â primeasc─â ╚Ťestoasele luni, c├ónd un alt centru nu a mai f─âcut fa╚Ť─â num─ârului mare de broa╚Öte ╚Ťestoase aduse. Ed Caum a spus c─â a ÔÇ×str├ónsÔÇŁ peste 3.500 de broa╚Öte ╚Ťestoase p├ón─â acum, dar ezit─â s─â foloseasc─â termenul ÔÇ×salvatÔÇŁ, pentru c─â nu toate animalele vor supravie╚Ťui ├«n urma ╚Öocului termic pe care l-au suferit.

Oamenii din Texas se confrunt─â cu cea mai grea iarn─â tr─âit─â din ultimul deceniu, temperaturile cobor├ónd sub minus 20 de grade ╚Öi fiind ├«nso╚Ťite de viscol violent, dar ╚Öi de depuneri masive de z─âpad─â. 

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
alina puscas png
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg