Nouă actrițe talentate despre care n-o să crezi că n-au luat Oscarul

Ultima actualizare:
Glenn Close
Glenn Close

Duminică, 28 februarie, la Los Angeles va avea loc gala Premiilor Oscar 2016. Înainte de eveniment, Click! vă propune un top 9 actrițe care n-au câștigat niciodată un premiu al Academiei Americane de Film, deși au fost nominalizate pentru acesta. În ciuda talentului lor și a numeroaselor roluri pe care le-au interpretat, e aproape de necrezut că n-au primit vreun Oscar.

Iată cine sunt cele nouă actriţe!

1. Glenn Close

Keira Knightley
Keira Knightley

Conform Fame10, Glenn Close a fost nominalizată de șase ori la Premiul Oscar, dar nu a câștigat niciunul. Fusese nominalizată la Oscar pentru filme precum „The Natural”, „Fatal Attraction” sau „Dangerous Liaisons”.

2. Keira Knightley

Laura Linney
Laura Linney

Fiind una dintre cele mai cunoscute actrițe contemporane de la Hollywood, Keira Knightley a fost nominalizată de câteva ori la Oscar pentru filme ca „Pride and Prejudice” sau „The Imitation Game”. Nu a câștigat niciunul, dar încă există mari șanse să câștige.

3. Laura Linney

Annette Bening
Annette Bening

Aceasta are o carieră actoricească impresionantă. A fost nominalizată de trei ori pentru Premiul Oscar pentru filme precum „Kinsey”, „You Can Count on Me” și „The Savages”. În ciuda performațelor sale, actrița nu a câștigat niciunul dintre aceste premii.

4. Annette Bening

Naomi Watts
Naomi Watts

A fost nominalizată pentru patru Premii Oscar: unul pentru rolul interpretat în filmul „The Griffers” și trei pentru rolurile avute în filmele „American Beauty”, „Being Julia” și „The Kids Are Alright”.

5. Naomi Watts

Viola Davis
Viola Davis

Naomi Watts este o actriță destul de cunoscută și talentată. Ea a fost nominalizată de două ori la Premiile Oscar pentru Cea mai bună actriță – „21 Grams” și „Lo Imposible”.

6. Viola Davis

Jessica Chastain
Jessica Chastain

Aceasta a câtigat un Premiu Tony pentru munca depusă în filmul „King Hedley II” și a fost de două ori nominalizată la Oscar pentru filmele „Doubt” și „The Help”. Deși a câștigat și alte premii cinematrografice, nu i s-a oferit și un Oscar.

7. Jessica Chastain

Amy Adams
Amy Adams

Pare de neînțeles cum această talentată actriță nu a obținut încă un Premiu Oscar. A fost nominalizată de două ori la Oscar, dintre care unul pentru Cea mai bună actriță în filmul „Zero Dark Thirty”.

8. Amy Adams

Michelle Williams
Michelle Williams

Actrița a primit patru nominalizări la Oscar pentru filmele „Juneburg”, „Doubt”, „The Fighter”, „The Master” și „American Hustle”. Pentru rolul jucat în filmul „American Hustle”, Amy a fost niminalizată pentru premiul pentru Cea mai bună actriță. din păcate a fost atât de aproape și totuși atât de departe de a-l și câștiga.

9. Michelle Williams


    Michelle WilliamsFoto GettyImages
Michelle WilliamsFoto GettyImages

A fost nominalizată de trei ori pentru Premiile Oscar, dintre care două pentru Cea mai bună actriță pentru rolurile din filmele „Blue Valentine” și „My Week with Marilyn”. Toți cei de la Hollywood sunt surprinși de faptul că nu a câștigat încă nicinul dintre aceste premii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net