Noua iubit─â a lui Harry s-a mutat la Palat! Iese din cas─â deghizat─â

11 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Noua iubit─â a Prin╚Ťului Harry s-a mutat deja cu acesta la palatul regalFoto: Getty

Cu ani ├«n urm─â, Meghan Markle (35 de ani) a fost v─âzut─â de mai multe ori f─âc├ónd cump─âr─âturi pe Strada Keningston, la doar c├ó╚Ťiva pa╚Öi de palatul regal cu acela╚Öi nume. Oare s-a g├óndit vreodat─â c─â ├«╚Öi va petrece nop╚Ťile aici? Ea a fost observat─â de paparazzi intr├ónd ├«n Palatul Keningston, unde locuie╚Öte Prin╚Ťul Harry.

Este acela╚Öi palat unde obi╚Önuiau s─â locuiasc─â Prin╚Ťul William ╚Öi Kate Middleton. Acum, este ocupat de Prin╚Ťul Harry ╚Öi nu este deloc singur. Dup─â ce a f─âcut o vizit─â la un magazin de produse eco din zon─â, Meghan s-a ├«ndreptat cu cele dou─â plase de cump─âr─âturi direct spre palat, informeaz─â Daily Mail.

simeon stalpnicul png
Meghan Marckle a făcut întâi cumpărăturileFoto: Daily Mail

Acest lucru este mai mult dec├ót o dovad─â c─â Prin╚Ťul Harry ╚Öi frumoasa actri╚Ť─â au o rela╚Ťie serioas─â, dar de╚Öi toat─â lumea a aflat deja despre iubirea lor, cei doi par ├«n continuare s─â se fereasc─â de privirile indiscrete. Meghan a fost ├«mbr─âcat─â astfel ├«nc├ót cu greu s─â poat─â fi recunoscut─â, purt├ónd chiar ╚Öi ╚Öapc─â pentru a-i acoperi pu╚Ťin chipul.

simeon stalpnicul png
S-a îndreptat cu plasele de cumpărături direct către Palatul KeningstonFoto: Daily Mail

Din c├ót au putut observa fotografii, Meghan a cump─ârat cam tot ce i-ar trebui pentru o cin─â romantic─â al─âturi de Harry. Actri╚Ťa ╚Öi-a luat o pauz─â de la film─ârile la serialul ÔÇ×SuitsÔÇŁ pentru a petrece mai mult timp cu noul s─âu iubit, dar produc─âtorilor le-a spus c─â ÔÇ×are ceva important de f─âcutÔÇŁ. Nu este chiar o surpriz─â faptul c─â cei doi s-au mutat deja ├«mpreun─â av├ónd ├«n vedere c─â ├«n urm─â cu trei zile, Prin╚Ťul Harry a confirmat c─â are o rela╚Ťie cu Meghan. Totu╚Öi, cei doi ├«ncearc─â s─â fie c├ót mai discre╚Ťi ╚Öi s─â stea c├ót mai departe de luminile reflectoarelor.

simeon stalpnicul png
Faptul c─â Meghan ╚Öi Harry s-au mutat deja ├«mpreun─â este mai mult dec├ót o dovad─â c─â rela╚Ťia lor este una serioas─âFoto: Instagram

Apreciaz─â cu un like pagina noastr─â de Facebook dac─â ╚Ťi-a pl─âcut acest articol. Vei afla ╚Öi mai multe informa╚Ťii interesante!

Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
florin calinescu png
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Primarul Mircea Rusu are interdic┼úie de a-┼či exercita func┼úia foto arhiv─â
adapost caini ziare 0 jpg
crowd 5076714 1920 jpg
FotoJet (7) jpg
foto mare shutterstock 776838916 jpg
youtube jpg