Nu pleacă de lângă sicriul lui George Bush

3 decembrie 2018
image

George HW Bush, cel de-al 41-lea pre┼čedinte american, s-a stins din via┼ú─â vineri, 30 noiembrie, la locuin┼úa sa din Texas. Pe ├«ntreaga durat─â a convalescen┼úei, dar ┼či dup─â ce a murit, fostul pre┼čedinte a fost p─âzit cu sfin┼úenie de labradorul care a intrat ├«n familia Bush la 25 iunie 2018.

George HW Bush a fost cel de-al 41-lea pre┼čedinte american, ├«ntre 1989 ┼či 1993. El s-a stins din via┼ú─â vineri, la v├órsta de 94 de ani, dup─â o lung─â convalescen┼ú─â. La 25 iunie, fostul pre┼čedinte american a primit un dar neobi┼čnuit de la un centru pentru veteranii de r─âzboi: pe labradorul Sully, de doi ani. Din cauz─â c─â suferea de o form─â de Parkinson extrem de agresiv─â, George HW Bush a fost imobilizat ├«n scaunul cu rotile ├«n ultimii ani din via┼ú─â. Labradorul a fost cel mai bun prieten al lui Bush, fiind antrenat s─â deschid─â u┼či, s─â dea alarma ┼či s─â ├«i aduc─â diferite obiecte.

image
George Bush senior s-a stins la 94 de ani

C─â┼úelul a fost numit Sully, dup─â numele pilotului Chesley ÔÇ×SullyÔÇŁ Sullenberger, care a a┼čezat perfect avionul pe R├óul Hudson ├«n 2009, salv├ónd via┼úa celor 155 de pasageri ┼či a echipajului de bord. Extrem de afectuos, c─â┼úelul nu s-a dezlipit de l├óng─â co┼čciugul st─âp├ónului s─âu. El ├«l va ├«nso┼úi pe Bush la bordul avionului Air Force, ├«n drumul din Texas c─âtre Washington DC. George HW Bush va fi condus pe ultimul drum miercuri, 5 decembrie. Purt─âtorul de cuv├ónt al familiei Bush, Jim McGrath, a fotografiat scena ├«n care Sully zace l├óng─â st─âp├ónul mort ┼či a scris: ÔÇ×Misiune ├«ndeplinit─âÔÇŁ. Cel de-al 41-lea pre┼čedinte american va fi ├«nmorm├óntat ├«n Texas, al─âturi de so┼úia lui, Barbara, care a murit cu ┼čapte luni ├«naintea lui ┼či de fiica lor, Robin, care a murit de leucemie la doar 4 ani┼čori. 

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
irina iubit 1 jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Pensionari din România jpg
crima spania png
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell
refugiati ucraina jpg
salariu copy jpeg
coperta codrin nicoara maria nicioara jpeg