Obama are un «frate geamăn». Cum arată bărbatul cu care împarte celebritatea


    Barack Obama are un frate geamăngetty
Barack Obama are un frate geamăngetty

Fostul președinte american Barack Obama a devenit unul dintre cei mai cunoscuți oameni ai planetei, începând cu primul mandat la președinția Statelor Unite ale Americii. Se pare că nu doar acesta s-a bucurat de faimă în rândul oamenilor, ci și Jose Oliveira, sosia sa. Asemănarea dintre cei doi este izbitoare, iar Oliveira a mărturisit că nu trece o zi fără ca oamenii să nu-l oprească și să facă poze cu el.

Jose Oliveira are 43 de ani și este tatăl a 5 copii. Înainte ca Barack Obama să fie unul dintre cei mai importanți lideri ai lumii, Jose era un bărbat ca oricare altul. Își vedea de viața sa mergând la serviciu și având grijă de familia sa. Lucrurile s-au schimbat total, în momentul în care Obama a căpătat notorietate.

Asemănarea dintre cei doi bărbați este uimitoare. Jose seamănă atât de bine cu fostul președinte, încât nu trece o zi fără ca oamenii să îl oprească pe stradă și să îl roage să facă poze. Mai mult decât atât, prietenii și apropiații l-au poreclit ”Domnul Obama”.

”încă de când Barack Obama a fost numit președinte, oamenii m-au oprit pe stradă să vorbim și să facem poze. Să tot fie 10 ani de atunci. Unii oameni chiar mă întreabă dacă sunt fratele lui”, a declarat Joe, conform The Sun.

Jose lucrează ca ghid turistic, ceea ce face ca zilnic să cunoască oameni diferiți, din toată lumea, acest lucru sporindu-i celebritatea. ”Lucrez ca ghid turstic și zilnic cunosc diferiți oameni și mereu reacția lor este aceeași. Cred că este foarte amuzant să fac poze cu toată lumea. Obama este un om bun și mă bucur că oamenii mă compară și asociază cu el. De asemenea, este un lucru benefic pentru serviciul și afacerile mele. Niciodată nu l-am copiat pe Obama în nici un fel, nici măcar nu mă îmbrac ca el, și totuși, oamenii mă opresc să-mi spună că semăn perfect cu el.”, a adăugat acesta.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia