Organizatorul orgiei sexuale din Bruxelles: ”Nu aveam nici chiloţi pe noi, cum să le arătăm cartea de identitate?”

image
David Manzheley, un doctorand de 29 de ani, a organizat orgia sexuală din Bruxellesfoto: VTM via 7sur7.be

Organizatorul orgiei de la Bruxelles a povestit cea s-a întâmplat vinerea trecută în apartamentul său, când poliția a intervenit în forță, la reclamațiile unor vecini. „Dintr-odată, casa mea era plină de poliţişti. Cartea de identitate! Acum! Dar nu aveam atunci nici măcar chiloţi pe noi, cum să le arătăm cartea de identitate?”, a declarat tânărul în vârstă de 29 de ani.

Presa belgiană l-a identificat pe organizatorul orgiei gay de la Bruxelles. Este vorba de David Manzheley, un doctorand în vârstă de 29 de ani. Acesta obişnuia să dea astfel de petreceri în apartamentul său din centrul capitalei Belgiei.

Deşi recunoaşte că a încălcat restricţiile instituite de autorităţi în vederea combaterii noului coronavirus, David Manzheley se prezintă drept o victimă a poliţiei. Potrivit doctorandului, mai mult de zece poliţişti au descins vinerea trecută în apartamentul său. El îi acuză că s-au comportat ca poliţia secretă a lui Hitler şi că au făcut remarci homofobe.

Acum, Manzheley intenţionează să depună o plângere împotriva poliţiştilor care au oprit petrecerea. „Am fost atacaţi de poliţie în stilul Gestapo. Au intrat fără mandat. Au făcut remarci homofobe la adresa invitaţilor mei. Poliţia trebuie să-i respecte pe gay, nu să intre fără mandat”, a declarat Manzheley într-un interviu acordat postului flamand VTM, conform Adevărul.

Organizatorul orgiei refuză să accepte restricțiile anti Covid

Tânărul a recunoscut că 25 de bărbaţi se aflau vinerea trecută în apartamentul său, iar poliţia a intervenit în urma sesizărilor primite de la vecini. „Dintr-odată, casa mea era plină de poliţişti. Cartea de identitate! Acum! Dar nu aveam atunci nici măcar chiloţi pe noi, cum să le arătăm cartea de identitate? Atunci poliţiştii au devenit şi mai furioşi. Erau foarte deranjaţi şi spuneau lucruri oribile despre gay”, spune tânărul.

Manzheley ştie că astfel de petreceri sunt interzise în această perioadă, dar refuză să accepte restricţiile: „Oamenii trebuie să se unească şi să protesteze faţă de aceste reguli, aşa cum se întâmplă în alte ţări”. Întrebat despre prezenţa eurodeputatului ungar Jozsef Szajer la petrecere, acesta a susţinut că nu ştie nimic.

Un europarlamentar ungar și un diplomat estonian, printre participanții la orgie

Printre persoanele reţinute vinerea trecută de poliţia belgiană, care a oprit o orgie gay, figura şi un diplomat estonian. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe de la Tallinn. „Diplomatul a participat la eveniment în calitate de persoană privată. El regretă şi îşi prezintă scuze pentru că a încălcat restricţiile aflate în vigoare în Belgia”, a declarat purtătorul de cuvânt. Este vorba de un diplomat care a lucrat anterior în calitate de consilier la Parlamentul European şi pe lângă NATO, notează DELFI.

Europarlamentarul ungar Jozsef Szajer, membru al partidului lui Viktor Orban, FIDESZ, și al PPE (centru-dreapta), a recunoscut, marți, că a participat la orgia sexuală întreruptă de polițiștii din Bruxelles, după ce duminică și-a anunțat demisia și retragerea din viața politică, invocând motive personale.

Citește mai multe despre acest scandal pe Adevarul.ro.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
marcela fota
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg