Părinții nu au mai recunoscut-o! A consumat un cocktail de droguri și a desfigurat-o

Ultima actualizare:

    A bătut-o cu bestialitate, aflându-se sub influenţa unui cocktail de droguriFoto: Facebook
A bătut-o cu bestialitate, aflându-se sub influenţa unui cocktail de droguriFoto: Facebook

Poveştile rezultate în urma experienţelor bahice extreme sunt amuzante doar pentru martori, nu şi pentru personajul principal, iar poveştile rezultate în urma unei nopţi scăldate în abuzul de substanţe interzise nu sunt niciodată unele care să stârnească râsul sau să creeze un zâmbet compătmitor. Întâmplarea unei tinere din Marea Britanie atrage atenţia asupra efectelor nocive pe care le are consumul de droguri asupra psihicului uman.

Un tânăr de 21 de ani a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce şi-a bătut cu bestialitate iubita, provocându-i leziuni care îi vor lăsa sechele pe viaţă, potrivit mirror.co.uk. Comportamentul violent al acestuia s-a declanşat pe baza consumului unui cocktail de substanţe interzise format din LSD, cocaină şi Ketamină. Samuel Farley, căci acesta este numele atacatorului, onişnuia să consume în mod frecvent dorguri, dar în noapte în care a bătut-o cu bestialitate pe iubita sa exagerase, din toate punctele de vedere. Iubita lui a suferit o hemoragie craniană după ce a fost victima unei crize psihotice pe care iubitul narcoman nu şi-o mai poate aminti, potrivit declaraţiilor pe care acesta le-a oferit oamenilor legii.


    Esther va rămâne cu sechele pe viaţa în urma bătăii primiteFoto:Arhivă personală
Esther va rămâne cu sechele pe viaţa în urma bătăii primiteFoto:Arhivă personală

Farley a pledat vinovat şi îşi va petrece următorii 12 ani în spatele gratiilor. Iubita lui se află în spital, iar medicii susţin că nu se va recupera vreodată complet şi că nu va mai fi aceeaşi persoana care era înaintea atacului animalic al celui pe care îl considera viitorul ei soţ.  Medicii au fost uimiţi de starea deplorabilă în care a ajuns la urgenţă. A suferit multiple traumatisme,, printre care fractură de piramidă nazală, fractură la mandibulă,hemoragie craniană. Nu s-a putut apăra de loviturile venite din partea iubitului violent. "Ce s-a întâmplat? Nu pot să îmi aduc aminte nimic. Cum se simte prietena mea? Cred că cineva mi-a pus acid în băutură. Nu sunt un criminal, sunt un om obişnuit care are o slujbă banală şi care îşi iubeşte prietena. Nu îmi pasă câţi ani de închisoare voi primi atât timp cât ştiu că iubita mea este în siguranţă", au fost primele cuvinte spuse de atacator după ce şi-a revenit din starea provocată de combinaţia de droguri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
ospatar cu sau fara experienta jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net