Peste 80 de persoane, rănite de un șoarece! Cum a fost posibil așa ceva


    Peste 80 de persoane au fost rănite din cauza unui șoricelfoto: Hepta
Peste 80 de persoane au fost rănite din cauza unui șoricelfoto: Hepta

Peste 80 de persoane au fost grav rănite într-o moschee din Maroc. Incidentul s-a desfășurat în timpul ceremoniei religioase de la sfârșitul Ramadanului și a fost provocat de un șoarece.

O șoarece a pătruns în moscheea Hassan II din Casablanca, Maroc, provocând o mare înghesuială. În timpul unei ceremonii religioase desfășurată în noaptea dintre 13 și 14 aprilie, o femeie a observat un șoarece, informează Mediafax.

Femeia a generat panică în moschee când s-a panicat din cauza prezenței șoarecelui. În scurt timp s-a format o mare înghesuială, unde femeile țipau și alergau de spaimă. Peste 80 de persoane au fost rănite în urma incidentului și a aglomerației formate.

„Cel puțin 81 de persoane, majoritatea femei, au suferit răni ușoare și fracturi, în timp ce sute dintre ele au fugit”, au declarat autoritățile marocane.

Cel puțin cinci persoane au suferit fracturi, iar patru persoane au fost rănite la umăr din cauza înghesuielii. Una dintre victime era însărcinată și a suferit o dublă fractură la nivelul gambei. Femeia încă se află în grija medicilor.

cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
marius buga pro tv foto facebook jpg
cub horoscop 1 gif
cub oana roman png
cladiri bucuresti jpeg
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg