Povestea impresionantă din spatele rochiei purtate de Prințesa Eugenie în ziua nunții

Ultima actualizare:

    Rochia de mireasă a Prințesei Eugenie are o poveste impresionantă în spate Foto: EPA
Rochia de mireasă a Prințesei Eugenie are o poveste impresionantă în spate Foto: EPA

Nepoata Reginei Elisabeta, Prințesa Eugenie, a avut parte de unul dintre cele mai fericite evenimente din viața ei. Vineri, fiica cea mică a Prințului Andrew (al doilea copil al Reginei și Duce de York) și a celebrei Sarah Ferguson, s-a căsătorit cu Jack Brooksbank, omul de afaceri cu care are o relație de șapte ani. Prințesa Eugenie a strălucit în marea ei zi, însă nu mulți știu care sunt motivele pentru care rochia ei de mireasă a fost confecționată exact în acest mod. Prințesa a dat directive clare în ceea ce privește ținuta, aceasta având o poveste impresionantă în spate.

Nepoata Reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Eugenie, în vârstă de 28 de ani, s-a căsătorit vineri, 12 octombrie, cu alesul inimii sale, Jack Brooksbank, un om de afaceri în vârstă de 31 de ani. Cum era de așteptat, la nuntă au fost prezente multe fețe regale, dar și celebrități apropiate cuplului de proaspăt căsătoriți. Evenimentul s-a bucurat de mult entuziasm venit din partea admiratorilor Casei Regale Britanice, mii de spectatori urmărind frumoasa ceremonie. 

Lăsând deoparte atmosfera de poveste creată de locația aleasă pentru ceremonia religioasă, și anume Capela St. George a Castelului Windsor, același loc unde vărul ei, Prințul Harry, și-a unit destinul de cel al lui Meghan Markle în urmă cu aproximativ cinci luni, Prințesa Eugenie a impresionat și prin detaliul care a făcut ca rochia de mireasă pe care a purtat-o să fie una cu adevărat specială.

Cine a confecționat rochia de mireasă

Se pare că frumoasa ținută a fost creată de o casă de modă de origine britanică, mai puțin cunoscută, sub semnătura a doi designeri, prieteni cu Prințesa: Peter Pilotto și Christopher De Vos. Rochia, cu un frumos decupaj în V în partea din față și confecționată dintr-o combinație de mătase, bumbac și vâscoză, a fost special concepută să nu ascundă cicatricile pe care Prințesa Eugenie le are pe spate, după ce s-a operat de scolioză în copilărie, conform Daily Mail.

[[{"fid":"3325284","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Prințesa Eugenie nu a dorit să-și ascundă cicatricile pe care le are pe spate ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Getty"},"type":"media","attributes":{"title":"Prințesa Eugenie nu a dorit să-și ascundă cicatricile pe care le are pe spate ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Spatele gol al ținutei a fost modul impresionant prin care Prințesa Eugenie nu a dorit să-și ascundă „defectele” într-una dintre cele mai fericite zile din viața sa, dorind să respecte ideile de „sinceritate și puritate”, sentimente demne de o ceremonie religioasă în fața lui Dumnezeu. „Cred că poți schimba percepția oamenilor în ceea ce privește frumusețea. Cred că le poți arăta oamenilor ciatricile tale și consider că este un lucru extrem de special, pe care îl susțin”, a susținut Prințesa Eugenie. 

[[{"fid":"3325288","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Cicatricea Prințesei Eugenie","field_subtitle[und][0][value]":"Foto Getty Images"},"type":"media","attributes":{"title":"Cicatricea Prințesei Eugenie","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Prințesa Eugenie a dorit să o omagieze pe Regina Elisabeta a II-a 

De asemenea, simbolurile brodate pe rochie, printre care și ciulinii, reprezintă un considerația și dragostea pe care mirii o poartă Reginei. Ciuliniul este floarea națională a Scoției, unde se află Castelul Balmoral, una dintre reședințele preferate ale Elisabetei. Conform aceleiași surse anterior menționate, Prințesa Eugenie, caree este a noua la succesiunea tronului, s-a implicat atent în croirea și realizarea rochiei sale de mireasă, dorind în mod special ca aceste detalii să fie respectate cu strictețe. Crearea ținutei a necesitat ore de muncă manuală în specială, și se vehiculează că ar fi costat în jur de 200 000 de lire sterline. 

[[{"fid":"3325290","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Prințesa Eugenie știa exact modelul de rochie de mireasă pe care îl dorea ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto Getty Images"},"type":"media","attributes":{"title":"Prințesa Eugenie știa exact modelul de rochie de mireasă pe care îl dorea ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net