Povestea incredibilă a unui sinucigaș: și-a angajat propriul asasin

Ultima actualizare:

    Sinucigașul a angajat un asasin pentru a-l ucideFoto DailyStar.com
Sinucigașul a angajat un asasin pentru a-l ucideFoto DailyStar.com

Un bărbat din China a rămas infirm în urma unui accident rutier, nemaiputându-se deplasa decât în scaunul cu rotile. Din cauza acestei dizabilități, a intrat în depresie și a vrut să se sinucidă, dar a angajat un asasin pentru a-i luat viața. Povestea care a urmat este de-a dreptul ilară.

Chinezul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a plătit un asasin cu peste 9.600 de euro pentru a-l ucide, relatează DailyStar.co.uk. Inițial, bărbatul dorea, de fapt, o moarte asistată de cineva dispus să facă acest lucru fără remușcări. Problema a intervenit în momentul în care sinucigașul și-a dat seama de gravitatea faptei și s-a răzgândit în ultimul moment.

Asasinul și angajatorul său s-au cunoscut pe internet unde au discutat în detaliu planul pe care doreau să-l pună în aplicare. Cei doi s-au întâlnit într-o cameră de hotel din Zhengzhou, capitala Provinciei Henan, din centrul Chinei. Aici, sinucigașul i-a cerut asasinului să îl înjunghe de mai multe ori cu un cuțit pentru fructe, până când moare. Când victima nu a mai suportat durerea, aceasta a început să țipe după ajutor. În acel moment, atacatorul s-a panicat și a fugit de la locul faptei.

Asasinul a fost arestat și va fi condamnat la închisoare
Asasinul a fost arestat și va fi condamnat la închisoare

Personalul hotelului a găsit apoi victima într-o baltă de sânge, alături de arma crimei. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, unde se află și astăzi într-o stare critică. Poliția a investigat înregistrările de pe camerele video ale hotelului și a reușit să îl identifice pe atacator. Acesta a fost arestat și va fi condamnat pentru tentativă de omor și pentru încercarea de a fugi de poliție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net