«Primii Câini» au program greu de întâlniri cu fanii

image
Căţeii Bo şi Sunny de la Casa Albă sunt aşa de solicitaţi, încât se aşteaptă mult timp până se obţine o întrevedere cu eiFoto: Guliver/GettyImages

”Bătălie” pentru pozele cu ”Primii Câini”! Fanii căţeilor Bo şi Sunny ai familiei prezidenţiale americane au mult de aşteptat dacă vor să se fotografieze cu ei. Amândoi au o agendă oficială de întâlniri.

Câinii portughezi de apă Bo şi Sunny, de la Casa Albă, sunt adevărate vedete internaţionale. Fani din întreaga lume fac solicitări să-i vadă şi să se pozeze cu ei. Au un program extrem de încărcat, aproape la fel de solicitant ca al stăpânului lor, preşedintele Barack Obama (54 de ani). Prima Doamnă, Michelle Obama (52 de ani), este cea care face programările căţeilor cu fanii, la fiecare început de lună. Bo şi Sunny şi-au luat deja rolurile foarte în serios. Ei par că şi-au înţeles sarcinile, stau frumos la poze şi se comportă cu maniere elegante la întrevederile cu cei care îi adoră. Căţelul Bo are 7 ani şi e cel mai bun prieten al Maliei (17 ani) şi al Sashei (14 ani), cele două fiice ale cuplului prezidenţial american. El este mascul şi se înţelege de minune cu mai noua căţeluşă a familiei Obama, Sunny, în vârstă de 3 ani.

image
Familia Obama, împreună cu Sunny (stânga) şi Bo

Click! spune

Rasa de câini portughezi de apă are caracteristici deosebite. Sunt căţei inteligenţi, curajoşi şi vioi, le place să muncească pentru stăpâni. Se înţeleg bine cu copiii, sunt prietenoşi şi sociabili. Ajung la înălţimi de 58 cm şi greutatea de 27 kg.

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Alexander Lukașenko FOTO AFP
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock